Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2009. 12:14h.

L'Estat, contra el referèndum independentista

Ciutadans s'atribueix el mèrit després de presentar una instància a la Delegació del Govern

L'Estat, contra el referèndum independentista

Rivera critica al PPC

L'Advocacia General de l'Estat ha presentat un recurs davant els jutjats de Barcelona contra el referèndum per la independència de Catalunya promogut per l'ajuntament d'Arenys de Munt, a celebrar el proper 13 de setembre.

Ciutadans ha emès un comunicat al respecte felicitant-se per ser "l'únic partit que va reaccionar davant la iniciativa de l'ajuntament d'Arenys de Munt de realitzar aquest referèndum il·legal. Una consulta que pretenia generar un debat públic sobre la independència de Catalunya de cara a les pròximes eleccions catalanes".

Per Albert Rivera, "les instàncies presentades per Ciutadans en la Delegació del Govern i la Conselleria de Gobernación dilluns passat han estat decisives per a forçar al fet que el Govern d'Espanya actuï per a evitar un referèndum totalment il·legal; és lamentable que no actuessin de la mateix manera partits com el PP a Catalunya, que sembla més preocupat de la seva aliança post-electoral amb els nacionalistes catalans, que per defensar els interessos dels votants del PP”.

Per Jordi Cañas, portaveu del partit, “és totalment intolerable que alguns mitjans de comunicació ens hagin volgut situar en aquest afer al costat de Falange per ser l'únic partit que ha defensat l'Estat de Dret que aquest referèndum il·legal pretenia violentar, quan aquests mitjans saben perfectament que Falange és un moviment polític antidemocràtic situat en les antípodes ideològiques de Ciutadans”.

Publicitat
Publicitat

128 Comentaris

Publicitat
#128 Guillem, Girona, 03/09/2009 - 18:22

De totes formes no poden demanar responsabilitats a l\'ajuntament perquè ja s\'ha dit per activa i per passiva que no ho organitzen ells, sinó una entitat privada. El 13 a Arenys!!!

#127 Hug, Begur, 03/09/2009 - 10:31

Espanya es u pais illegal desde el matrimoni de Isabel i el Trastamara Fernando (cosins) que varen falsificar els papers.

#126 Exalcalde, Un poble de Catalunya, 03/09/2009 - 09:14

Això, però, és com allò de les balances fiscals, s´han amagat les dades durant anys però al final s´han hagut de publicar. D´una manera o d´una altra, tard o d´hora es sabrà que la majoria de catalans normals i corrents volem ser sobirans.

#125 Exalcalde, Un poble de Catalunya, 03/09/2009 - 09:13

El que espanta, en el fons, és la dada final que pot oferir aquesta consulta no vinculant. El sector espanyolista temp que no siguin només quatre arreplegats els qui volen la independència de Catalunya. Els terroritza una dada desfavorable.

#124 Exalcalde, Un poble de Catalunya, 03/09/2009 - 09:10

Hi ha molt sector espanyolista que encara no ha assimilat què vol dir la paraula democràcia. Quan les coses no els surten com ells volen...aleshores tot és ilegal, fins i tot una simple consulta municipal no vinculant.