Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2018. 18:50h.

L’Estat contraataca

Rajoy estudiarà “accions legals” contra la delegació de vot de Comín

L’Estat contraataca

Mariano Rajoy (foto: Govern espanyol)

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha anunciat que l’Executiu central estudiarà emprendre “accions legals” contra la decisió de la Mesa del Parlament de permetre la delegació del vot de l’exconseller de Salut, Toni Comín, des de Bèlgica.

Rajoy ho ha assegurat en una roda de premsa a la Moncloa -juntament amb el primer ministre turc, Binali Yildrim- on ha explicat que el Govern espanyol esgotarà totes les vies, abans de presentar el recurs. “El primer que li demanarem, però no com a Govern espanyol perquè no tenim competència per això a la Mesa, és que la seva posició sigui la que el senyor Comín no pot delegar el seu vot, una cosa que en la meva opinió no té cap sentit”, ha manifestat.

“A partir d’aquí, estudiarem totes les accions legals per evitar que es prenguin decisions que contravinguin allò que estableix la nostra legislació vigent”, ha advertit Rajoy, qui ha demanat que es recuperi el “seny” i la normalitat “política i social” a Catalunya per investir un president de la Generalitat que estigui “habilitat per governar”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/04/2018 - 20:14

https://cronicaglobal.elespanol.com/pensamiento/zona-franca/inexplicable-suicidio-pp-cataluna_136466_102.html