Política · 13 de Novembre de 2017. 10:52h.

L'Estat creu que Rússia està darrera del procés

Dastis denuncia a Brussel·les "el tràfic a les xarxes posterior al referèndum"

L'Estat creu que Rússia està darrera del procés

El ministre d'Afers Exteriors, Alfonso Dastis, ha exposat a Brussel·les, davant del Consell de Ministres d'Exteriors, la preocupació per la suposada ingerència de Rússia en la crisi política a Catalunya. El cap de la diplomàcia espanyola vol deixar constància davant dels seus col·legues europeus la manipulació sobre Catalunya que, segons el seu parer, han causat els atacs russos a internet.

Les autoritats espanyoles van traslladar fa unes setmanes aquesta preocupació a Moscou. Asseguren tenir informes propis que demostren aquesta suposada ingerència externa per agreujar la crisi política catalana. "Hi ha dades que el tràfic a les xarxes posterior al referèndum va passar particularment per xarxes situades a Rússia i en altres països", ha denunciat.

Des de la capital comunitària, Dastis ha manifestat que "l'alternativa a la independència passa avui per les eleccions del 21 de desembre. El que ha de fer el senyor Puigdemont és presentar-se com a candidat a les eleccions i veure quin suport té".

21 Comentaris

Publicitat
#14 ona, Valls, 13/11/2017 - 22:01

i perque no el Kim jong-un, que te misils per apuntar a tota europa

#13 Paco, valle de los difuntos, 13/11/2017 - 16:46

No ho crec. Em sembla que més aviat tot és un contuberni judeo-maçònic.

#12 JJ, BCN, 13/11/2017 - 14:46

Dintre de poc tots acusats d'alta traicio (sumat a sedicio i rebelio).

#11 Oriol, BCN, 13/11/2017 - 13:48

Ah, aquest tio que sembla sortit d'una pel·lícula d'època sobre la vida de María Eugenia de Montijo anirà a la Unió Europea a explicar-los que tot el merder que s'ha muntat aquí és per culpa dels russos, mentre el Puigdemont matisa des de Brussel·les que la independència no és necessària i la Gabriela Serra diu a TV3 que ja som independen

#10 Rodejet, Barcelona, 13/11/2017 - 13:32

Als espanyols els hauria de preocupar que hi ha darrere de l'estat espanyol. Això no ens ho dirà en Pastis, però és fàcil saber-ho, al darrere del'estat espanyol hi ha un règim dictatorial amb molts punts en comú amb el del senyor Putin, més matisat únicament per exigències de la Unió Europea i els diners que cobren els buròcrates espanyol

#10.1 pepe.----, andorra, 13/11/2017 - 14:35

y eso es posible gracias, entre otros, a los separatistas catalanes, a los q no les importa estar en una dictadura blanca si con ello sacaban sus buenos reditos, su pasta y su cuota de mercado para vendernos al resto de españoles sus productos. Detras de la dictadura blanca española, estan los politicos, incluidos sobre todo, los separatistas.

#10.2 pepe.----, andorra, 13/11/2017 - 14:36

los politicos separatas y sus troletes sois tan culpables como el resto de politicos españoles de vivir en la dictadura blanca de 17 estaditos-pesebres para poderse asi financiar el chiringuito sin pegar un palo al agua, q es mas o menos lo mismo q han hecho las clases dirigentes en España desde hace cientos de años. Separatas incluidos.

#10.3 Rodejet, Barcelona, 13/11/2017 - 17:38

Benvolgut Pepe a la dictadura espanyola no l'hi cal l'excusa de Catalunya per exercir com a tal.
El Régimen del 78, l'hereu maquillat de la dictadura del psicòpata, porta retallant drets des del 1981, fins i tot la Constitución que ja era una traïció, la interpretació encara és més restrictiva.
La corrupció del Régimen és impune.

#10.4 pepe.----, andorra, 14/11/2017 - 11:42

nadie pone la excusa de cataluña, eso queda para los separatas, q con la excusa de Cataluña han sido parte activa de esa dictadura q criticas a la hora de saquear y si, q interpretacion mas restrictiva, parlamento, control total de educacion y medios de comunicacion, pasta del FLA a punta pala....No vayas de angelito ahora.