Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2020. 14:07h.

L'Estat derrota el procés

Sánchez només ofereix "diàleg per al retrobament"

L'Estat derrota el procés

El president espanyol, Pedro Sánchez, després de la seva reunió amb Quim Torra, ha assenyalat que "avui és un dia molt important. Avui és el dia que ha de començar el diàleg per al retrobament". Sánchez ha demanat "deixar enrere la judicialització de l'conflicte" i ha reconegut que "la llei per si sola no és suficient".

El president espanyol ha agraït "el to i la predisposició de Torra a negociar" i ha mostrat la seva "voluntat sincera de dialogar". "El balanç d'aquesta última dècada és lamentable, ningú ha guanyat, tots han perdut", ha recordat.

Sánchez ha considerat que "milions d'espanyols i catalans no tenen motius" per als retrets i ha remarcat que "els nostres fills mereixen viure en concòrdia". També ha parlat de revolució digital, canvi climàtic, Mobile World Congress o lluita contra el masclisme.

Malgrat admetre que "hi ha resistències", ha considerat que "no hi ha cap enemic capaç de frenar el retrobament". "Tindrem respecte per la realitat plural de Catalunya", ha dit. També ha remarcat que "sóc un ferm defensor de l'autogovern de Catalunya".

"Una democràcia és forta si és capaç de dialogar. Les qüestions que planteja Torra, com l'autodeterminació, demostren que el diàleg serà llarg i que les posicions estan molt allunyades", ha reconegut.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 pregunto yo, Tarragona, 07/02/2020 - 10:45

Por cierto, ¿Dónde están los CDR, Tsunamis, Arran, Cup, pajilleros per la república, etc ? Queda demostrado que solo salen si JxCat o ERC lo ordenan. Ahora toca estarse quieto.

#6 Lobisome, BCN, 07/02/2020 - 08:24

De nuevo no estoy de acuerdo con su afirmacion, Sr.Rius; creo que lo que se suele llamar "el procés" no quedara derrotado de verdad hasta que a) ya no "sirva" electoralmente para ganar votos, sino al contrario, provoque pérdida de votantes y b) que, a consecuencia de ello, fuerzas claramento no nacionalistas gobiernen la Generalitat.

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/02/2020 - 21:32

Dios le conserve la vista Sr. Rius.
El prusés se ha derrotado a sí mismo, por los golpistas más chapuzas que vieron los siglos. El Estado, encabezado por el inútil de rRjoy y ahora por Cum fraude lo que ha hecho es darle gasolina a unos pirómanos. Y en eso se sigue. En lugar de castigar un golpe de Estado va y lo premian.

#4 elpabloski, Valencia, 06/02/2020 - 20:03

El presidente está engañando de fijo al nostre president...

#3 Maria, Barcelona, 06/02/2020 - 15:18

El Presidente de España Sr. Torra se la ha metido doblada... Le ha hecho creer lo qué usted quiere oir y se le ha llevado a su terreno, sin pestañear!!!