Publicitat
Política · 24 de Març de 2020. 17:21h.

L'Estat nega que entorpeixi la compra de material sanitari per part de les autonomies

Salvador Illa diu que és un “bulo”

L'Estat nega que entorpeixi la compra de material sanitari per part de les autonomies

Salvador Illa

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha negat que l'Estat hagi impedit comprar material sanitari a l'estranger durant la roda de premsa celebrada després de la reunió de Consell de Ministres juntament amb la portaveu del Govern espanyol, María Jesús Montero.

Illa ha assegurat que “mai s'ha impedit a les comunitats autònomes que compressin el seu propi material”. El ministre, preguntat per un parell de mitjans de comunicació, s'ha queixat que és un dels “rumors i falses notícies” que corren amb la crisi i que “dificulten molt la tasca de tots”.

També ha advertit que estem “molt en la primera fase” de la pandèmia, però que “Espanya ha adoptat les mesures més dràstiques”, fins i tot més que Itàlia.

Montero, per la seva banda, ha negat que el Govern es plantegi rebaixar el sou dels funcionaris per fer front a la previsible dèficit i ha expressat el seu “agraïment als funcionaris públics”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Cris, Barcelona , 25/03/2020 - 19:05

Esto pasa por que nadie se podía creer que no hubieran comprado material aún. Está siendo una gestión nefasta

#1 Tirant, Bcn, 24/03/2020 - 22:50

No n'hi ha prou amb desmentir, "fluixets" de govern ... Cal exigir que es retractin i demanin disculpes per la mentida encara que sigui disfressades de "error".

#1.1 no soy nadie, barcelona, 25/03/2020 - 08:09

Es a lo máximo que pueden llegar, el gobierno tiene pánico a la generalitat