Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2018. 14:49h.

L'Estat romandrà alerta amb el procés

Pablo Casado: "Hem après dels enganys dels últims mesos"

El nou secretari general del PP, Pablo Casado, ha advertit després de la reunió de la direcció del partit a Barcelona que l'Estat romandrà ara atent si la Generalitat torna a posar en marxa el procés. "Hem après dels enganys dels últims mesos", ha manifestat a pregunta d'e-notícies.

"Podem parlar de moltes coses" ha continuat en al·lusió a infraestructures o serveis públics però "no es pot parlar del que no es pot parlar: la independència. La unitat d'Espanya és per a nosaltres una línia absolutament vermella".

També ha alertat que "si ara tornen a plantejar la construcció d'estructures d'estat, Diplocat o la propaganda a TV3 caldrà recordar que el PP segueix tenint majoria absoluta al Senat".

"Si el govern no posa límit al desafiament secessionista -ha continuat en una velada referència a Pere Sánchez la Constitució es pot tornar a complir" i el PP exigirà que s'apliqui de nou el 155 "si es tornen a conculcar drets fonamentals".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Capit@n España, The broquil is over, 26/07/2018 - 21:13

De Casado a Cansado, solo va una letra. Que te vote otro. Como dice Pepe más abajo: yo no me fío. El único que ha hecho algo en el PP es García Albiol , por eso la turba separata le tiene tanta manía

#6 Pepón, Barcelona, 26/07/2018 - 17:51

Es que es del todo incomprensible que el Estado no previera lo que era evidente. Y no sólo no han hecho para impedirlo sino que los han ayudado a base de competencias en policía, educación, etc... menudos merluzos el González y el Aznar. El Pujol se los toreó con verónicas y naturales

#5 luis, barcelona, 26/07/2018 - 17:13

A que. no

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 26/07/2018 - 16:34

"si vuelven a plantear estructuras de estado, Diplocat o la propaganda en TV3.."
Desperteu, ximples, que tot aixó ja ho han fet.
#StopTotalitarism

#3 Luigi., Barcino, 26/07/2018 - 15:59

El "wait and see" de Rajoy,afortunadamente,pasó a la historia,con la inestimable colaboración de los secesionistas.