Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2008. 16:16h.

L'Estat traspassa a la Generalitat un edifici

La seu de la demarcació de Costes de Catalunya

L'Estat traspassa a la Generalitat un edifici

Seu de la demarcació de Costes

La subdirecció general de Ports i Costes del Departament de Política Territorial i Obres Públiques s’ha començat aquest dilluns a instal·lar a la seu de la demarcació de Costes.  Fins a finals d’any l’edifici serà compartit amb els serveis de l’Estat a l’espera de finalitzar el seu trasllat definitiu. L’edifici es troba situat al Port Olímpic de Barcelona i compta amb una superfície  de 1.800 m2 .
 
La cessió d’aquest edifici des d’on el Govern exercirà les seves noves competències és un pas més en el traspàs que s’ha desenvolupat aquest últim any. Així, un cop aprovat l’Estatut, el procés de traspàs de les competències en la gestió de les costes s’ha fet en dues fases: la primera va entrar en vigor l’1 de novembre de l’any passat i la segona l’1 d’octubre d‘enguany. Des de llavors, la Generalitat és l’Administració competent en totes les polítiques a aplicar al litoral català, tant d’ordenació i protecció del sistema costaner, com de  la seva gestió i autorització d’usos.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 ramon, barcelona-c, 07/10/2008 - 12:20

Gran noticia. Aquesta realitat juntament amb el fet que sembla que finalment el TC ( tribunal constitucional) no recurrerà l'article 139.3 ,contra el que diuen els derrotistes de sempre , es comença a albirar un futur brillant.