Política · 12 d'Octubre de 2017. 09:42h.

L'Estat veu a tocar la victòria

Millo assegura que "podem veure la llum al final del túnel”

L'Estat veu a tocar la victòria

El delegat del Govern, Enric Millo, en declaracions a RAC1, ha valorat que “la situació és d’una gravetat important, però avui estem millor que el mati del 10 d’Octubre.  Ara podem veure la llum al final del túnel”.
 
“Mariano Rajoy ha optat per anunciar la possible aplicació de l’article 155 però obrint una porta al diàleg, donant la oportunitat a restablir la situació”, ha indicat.

També ha explicat que “el Congrés impulsa una comissió d’avaluació de la situació del sistema autonòmic. És una bona oportunitat que no podem desaprofitar i si el president Puigdemont la rebutja ningú li podria perdonar”. “Un referèndum deixa vencedors i vençuts. En canvi, una fórmula com aquesta de la comissió permet escoltar tothom i continuar junts”, ha afegit.
 
“Si la resposta al requeriment fos que s’ha declarat la independència estaríem en un carreró sense sortida. Espero que Puigdemont reflexionarà tot i que segur que no podrà satisfer a totes les parts”, ha dit.
 
“Vull pensar que Puigdemont no donarà l’esquena a aquesta oportunitat que se li dona. Si se situa fora d’aquesta legalitat, la situació serà una altra i la responsabilitat serà exclusivament de Carles  Puigdemont”, ha afirmat.
 
“Encara estem a temps de reconduir les coses i evitar que les conseqüències siguin pitjors. No desaprofitem aquesta oportunitat. Qui ara té la pilota sobre la teulada és Puigdemont”, ha sentenciat.

20 Comentaris

Publicitat
#9 Pessimista, Girona, 12/10/2017 - 19:38

Tinc l'impressió que la matraca encara no s'ha acabat. Crec que no es veuen amb cor de reconeixer que l'han cagat i pateixen per les reaccions dels entregats a la causa que ja és com una religió. En tenim per temps. S'els en refot que el país peti.

#8 ALEX , Terrassa , 12/10/2017 - 12:43

Millo conmigo se hubiera visto la luz el día después de la manifestación del 11 de septiembre de 2012 y no hubiéramos psado este espectáculo bochornoso.

#7 Ram, Terrassa, 12/10/2017 - 12:38

Nueva web para que los extranjeros sepan de las mentiras independentistas y puedan opinar, está en 4 idiomas, se ruega máxima difusión por cualquier medio para que llegue a todos los rincones del mundo.

También está en Facebook.

h ttps://voicesfromspain.com/

#6 Maria Padilla , Barcelona , 12/10/2017 - 12:33

Amb les se es declaracions, Millo s'està guanyant el títol de garganta profunda:sembla que parli amb el cul. Convergent disfressat de pepero.

#5 el verdugo del Cid, Catalunya, 12/10/2017 - 11:45

"No hay urnas, no hay papeletas, no hay censo, no habrá referendum"

Tampoc hi haurà independència, oi, nens? Doncs permeteu-me que...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

#5.1 Aníbal, Bcn, 12/10/2017 - 11:54

A ver si lo entiendes: no hubo referéndum, ni con censo, ni con organización regular y legal ni con nada. No hubo tal. Un picnic o butifarréndum más, de los que ya lleváis tres o cuatro. Si nos ves la diferencia acude al oculista, amigo

#5.2 el verdugo del Cid, Catalunya, 12/10/2017 - 12:34

#5.1

La botifarra que us farem no la paireu ni en mil anys. El dret d'autodeterminació és Ius Cogens, vau intentar parar-lo per la força i ara tenim "causa justa" per la DUI, que en dret internacional no requereix NI VOTAR. Ves a l'escola o calla, ignorant! No controleu el país i si seguiu sereu vosaltres els que prendreu mal.

#5.3 Aníbal, Bcn, 12/10/2017 - 17:29

Vives en la inopia, acemililla. Ningún derecho os ampara, ningún país quiere saber nada de vosotros, no quedará aquí ni una sola empresa solvente y los ciudadanos nos estamos llevando el dinero a marchas forzadas. Qué vas a controlar, como no sean las moscas