Publicitat
Política · 23 de Gener de 2018. 09:57h.

L'Estat vigila que Puigdemont no entri "al maleter d'un cotxe"

Zoido reconeix que han reforçat la vigilància en fronteres i aeroports

L'Estat vigila que Puigdemont no entri "al maleter d'un cotxe"

El ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, en declaracions a Antena 3, ha reconegut que treballen per evitar que "Puigdemont no pugui entrar ni al maleter d'un cotxe". "Si vol que vingui i es lliuri i si no, que sigui un altre el que sigui president", ha apuntat.

Zoido ha assenyalat que l'expresident "ha fugit de la justícia" i "s'ha anat a dos països on li han fet poc cas però està fent molt soroll". En aquest sentit, el ministre ha assegurat que pot "garantir que la justícia recaurà també sobre Puigdemont".

És per això que han reforçat la vigilància tant a "la frontera" com "dins de la frontera", en referència als aeroports. "Comptem amb experts a la Guàrdia civil i a la Policia Nacional per treballar de manera intensa perquè això no succeeixi. Tot i que hi ha molts camins rurals i es pot entrar per vaixell, en helicòpter o per ultralleuger, treballem perquè això no passi", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#9 Oh Leoncio, por Dios!, nowhere, 23/01/2018 - 14:34

Avís al CNI: que vigilin les capses de galetes daneses i els sacs de musclos belgues.

#8 Garcia, Barcelona, 23/01/2018 - 12:25

Mejor que entre y confiando en la fantastica profesionalidad de la Guardia Civil y la Policia Nacional seguro que lo podrán cazar como se merece, y despues a prisión incondicional, porque éste si que tiene precedentes para no dejarlo salir. Esta aventura de delincuente de pacotilla no le puede salir gratis. A la caza y cuando mas rapido mejor

#8.1 Leonidas , Santa Coloma, 23/01/2018 - 20:37

Exactamente como encontraron las urnas.

#8.2 pepe.----, andorra, 24/01/2018 - 14:39

bueno, es el acuerdo q tenian los señores feudales, yo te dejo hacer y yo muevo algunos policias para tranquilizar a los mios, es decir tu pones las urnas para disimular y yo pongo los policias para disimular, q no os dais cuenta los separats q sois los tontos utiles de rajoy para tapar su incompetencia y su corrupcion.

#7 joan, manresa, 23/01/2018 - 11:32

tinu.)Independent..,que sigui reconegut com a Nació.San fet eleccions democraticas ,sa intentar parlar i negociar amb el Govern del Estat Espanyol i sempre hem tingut un NO.Ni tants alguna proposta caramelosa..Res i només volen enfonsar unas institucions que el Sr.Puigdemont representa..,patetic Sr.Zoido,patetic i molt mal educat Sr.Zoido,molt.

#7.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 23/01/2018 - 18:17

S'han fet eleccions democràtiques... i s'han pertut EN VOTS.
Per que si t'estàs referint a l'1 d'octubre... aixó no s'ho creu ni en Puigdemont.

#6 pepe.----, andorra, 23/01/2018 - 11:30

q vigila dice. Si los peperos estan encantados, nadie habla del bigotes, ni de la gurtel, y los sociatas no te digo....Nadie habla del cristo q estan montando en Baleares con su apoyo al colonialismo separata catalan, ni de los ERE.......Vamos, q si el separatismo no la estuviera liando parda para distraer....Tendrian q inventarse otra cosa.......

#6.1 Lula, Bcn, 23/01/2018 - 12:35

¡Cuánta razón llevas!!!!! Banda de infantiloides unos y otros!

#5 joan, manresa, 23/01/2018 - 11:27

El Casal obrint la seva finestreta des de Moro-L'andina..--Sr.Zoido..,Sr.Zoido..,Yan més díes que llonganisses..,acatem per "la força "..,pro tenim i tindrem memoria. No entenem el seu emboirament personal ni l'embogiment del seu partit.Tot L'Estat movilitzat contra UNA persona que el seu gran delicte es desitjar per Catalunya un Estat (con