Política · 28 de Gener de 2014. 14:00h.

L'estranya parella

CDC torna a apostar per Ramon Tremosa com a parella de Salvador Sedó

L'estranya parella

Tremosa i Sedó

CDC tornarà a apostar per Ramon Tremosa com a candidat a les europees del 25 de maig, tot i les males relacions amb Salvador Sedó, amb qui ni tan sols comparteix grup parlamentari a Europa, atès que l'eurodiputat d'Unió està adscrit al grup polític del Partit Popular Europeu, que és la mateixa formació que el PP espanyol.

A més, Tremosa és un sobiranista declarat mentre que Sedó s'ha arrenglerat amb les tesis més moderades de Josep Antoni Duran i Lleida. Tot i això, el dirigent de CDC, Lluís Corominas, ha defensat que "nosaltres sempre hem dit, com a Convergència Democràtica, que el nostre candidat, en Ramon Tremosa, ens ha representat molt bé".

Estem molt contents de la seva feina, tant a les institucions europees com aquí a Catalunya i, per tant, per a nosaltres és una bona opció", ha afegit, a més d'explicar que "ara, evidentment, també hem de parlar amb ell i hem de fer la resta de la candidatura perquè sigui una candidatura que els catalans puguin votar".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 lluigi, BCN, 30/01/2014 - 19:05

De cap manera en Sedó. Es com inutilitzar un eurodiputat

#8 pere, bcn, 29/01/2014 - 14:42

No votaré CiU. Com poden posar a una candidatura dues persones que s'estan tot el dia barallant públicament? Això es tractar els ciutadans d'imbècils. Un vot menys per a CiU!

#7 JoanManel, Tarragona, 29/01/2014 - 13:05

Ho sento per Convergència però si Sedó és candidat a les eleccions europees no els podré votar. Em sembla que ERC estarà contenta de rebre un vot que en principi no era per ells.

#6 fart de llepaculs peperos, l'hospitalet, 28/01/2014 - 18:56

Atenció srs de CiU. Posar al llepaculs ppero del Sedó a les llistes és acceptar el càstig electoral que això us suposará. Tothom sap que Salvador Sedó és un inepte, no ha fet absolutament res de res al Parlament Europeu i li riu les gràcies al PP. Posar-lo al costat de Ramón Tremosa és temerari!!

#5 joan, manresa, 28/01/2014 - 17:49

El Casal 17,40 h.--Srs.de CDC,vostés volen acabar amb la formació politica ???.Ens estem tornat tots bojos....???? Només cal consultar hemerotecas i lleguir declaracions del Sr.Sedó.Sembla que parli en nom del PP...,Srs.de CDC,no fotem els borinots ,som a temps encare,no juguem...,o pendrem mal..