Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2019. 11:38h.

L'evolució de Gabriel Rufián

De les "155 monedes de plata" a defensar la governabilitat de l'Estat

L'evolució de Gabriel Rufián

El diputat d'ERC, Gabriel Rufián, en roda de premsa des del Congrés, ha exigit el pacte entre el PSOE i Podem per garantir la governabilitat de l'Estat. D'aquesta manera, el dirigent d'ERC ha acabat exercint un paper similar al que exercia el llavors dirigent de CiU, Miquel Roca, als anys 80.

Rufián ha avançat l'abstenció del seu partit "passi el que passi" i s'ha queixat que tant Pedro Sánchez com Pablo Iglesias "són uns irresponsables. Estan demostrant que la democràcia a l'Estat espanyol no serveix per a res. Volen a Abascal de ministre de Defensa, a Arrimadas com a ministra d'Interior?".

"Si avui no hi ha un acord, serà la mort política d'Iglesias i Sánchez. Nosaltres estem fent el que vam prometre", ha recordat, a més de remarcar que "li exigim a l'esquerra espanyola que es posi d'acord, sinó Vox, Ciutadans i PP ens passaran per sobre". "Ens hi juguem un 155 aplicat als drets civils, socials i nacionals de tots, tinguin la bandera que tinguin", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Calvet, Sant Joan Despi, 26/07/2019 - 11:36

Bon dia. Es que su jefe está en la cárcel mientras que "el otro", en una mansión en waterloo. Y claro, cuando el delincuente está en la cárcel las cosas se ven con otra perspectiva. Pero solo es tacticismo. No os equivoquéis. El cancer fascista del nacionalismo sigue bien implantado en Cataluña.

#13 Finsescoions, Blanes, 26/07/2019 - 10:47

Aquest és el Lazarillo de Tormes s XXI
El dia menys pensat deixa tirat al cec (Jonqui) i es busca a la vida a Madrid
Temps al temps

#12 Un musclu, Bcn, 25/07/2019 - 14:56

El que elements com el rufi existeixen es per culpa de la prensa

#11 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 25/07/2019 - 13:45

Rufian ..... al q se le ve el plumero, el trapicheo separatista ..... hablando de gobernabilidad ..... todo un artista de varietes tractoriano.

#10 Telamarinera, Vng, 25/07/2019 - 13:27

¿Roca?.. sus silencios son mayores q sus palabras.
Otro q gusta comer a dos manos..
Tristeza.
Rufián, no lo duden, no sabe, pero escucha. Si hace mas lecturas/visitas.. verá un futuro.. que claramente no estelado. Y se subirá al carro.
La conversación con Trueba, seguro q le hace abrir ventanas. Y el comer caliente.