Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2011. 22:36h.

L'excap de meteorologia cessat per CiU és d'EUiA

David Rodríguez enceta la campanya 'Jo estimo els 80 km/h'

L'excap de meteorologia cessat per CiU és d'EUiA

David Rodríguez amb Jordi Miralles

L'excap de meteorologia de la Generalitat, David Rodríguez, que ha estat cessat per CiU, és d'EUiA. Rodríguez, responsable de Medi Ambient d’EUiA i fins fa uns dies director general del Servei Català de Meteorologia de Catalunya –va ser cessat per les dures crítiques dirigides al nou Govern de CiU per la seva actuació respecte els 80 km/hora- ha estat l'encarregat de presentar aquest dilluns, juntament amb el coordinador general d’EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, la campanya Jo estimo els 80 km/hora. És salut!.
 
Miralles ha defensat aquesta mesura, impulsada per la coalició ICV-EUiA i aplicada per l’anterior govern d’Entesa, i que ara el govern de CiU vol retirar des de "la improvisació, la manca de rigor i el ressentiment", ha declarat el dirigent d’EUiA, qui ha senyalat que això tindrà conseqüències per a "la salut, el medi ambient, la qualitat de vida i la seguretat". Per tant, EUiA "es compromet a endegar una roda de sessions informatives amb el moviment veïnal, els grups ecologistes i el món de la salut de les localitats afectades per la retirada de la mesura", trobades que impulsarà la comissió de Medi Ambient de la formació, dirigida per David Rodríguez. A més, EUiA editarà 50.000 adhesius de la campanya Jo estimo els 80 km/hora. És salut! ideats per enganxar als vehicles i que la militància repartirà d’ara fins a Sant Jordi. A més, per aquesta data en concret, el lema s’estamparà en un punt de llibre que es regalarà a la parada que EUiA muntarà, com cada any, a la Rambla i a altres localitats d’arreu de Catalunya.
 
D’altra banda, el coordinador general d’EUiA ha mostrat la preocupació de la formació d’esquerres pels "50 dies de retallada" que porta el Govern de CiU i que Miralles considera "passes enrere en les polítiques d’igualtat d’oportunitats", no només respecte al govern anterior sinó fins i tot pel que fa a la democràcia. En concret s’ha referit al criteri d’escoles "per punts" i a la paralització de varis hospitals previstos pel Govern d’Entesa.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Teresa , Terrassa, 15/02/2011 - 16:00

Ah, sí? No! No pot ser! hahahaha

#7 Jaume, Vallirana, 15/02/2011 - 14:43

Apa maco ja tindràs alguna cosa interessant per explicar als nèts, hahahaha. Vinga a pencar que sabreu el pa q s'hi dona!

#6 joan, manresa, 15/02/2011 - 11:13

El Casal,11,h.--Que era de EUiA,era de tutom cunegut,només al obrir la buqueta ya se li veïen las denteteas..,i amb el Nou Govern,ya li va començar a fer el llit,amb tot descaru..Srs. De EUiA, van sentir las paraules dels conductors.? Ni un a favor de la masura anterior.Lleguexin al Sr.Jordi Barn

#5 Jordi, Barcelona, 15/02/2011 - 09:22

Però a veure. Enlloc diu que s'obligui a anar a més de 80 km/h. Aquests que tant bé els sembla la mesura tripartita, que vagin a 80, fins i tot per les autopistes si volen, que el Codi de Circulació ho peremt. Ja veureu com no ho faran. Ni ells s'ho creuen.

#4 Al carrer, collons !, Barcelona, 15/02/2011 - 08:19

Miralles: El teu iot contamina?