Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2021. 17:33h.

L'excap de premsa de Bou s'incorpora a Barcelona pel Canvi

Joan Castelló portava 18 anys treballant per al PP barceloní

L'excap de premsa de Bou s'incorpora a Barcelona pel Canvi

L'excap de premsa de el grup municipal del PP de Barcelona, Joan Castelló, s'incorpora a Barcelona pel Canvi després de més de 18 anys treballant en el món municipal, en diversos càrrecs de responsabilitat en l'àmbit de comunicació del PPC.

Castelló ha decidit posar la seva experiència "a disposició d'un projecte que busca aglutinar el constitucionalisme". El periodista serà conseller de districte a les Corts (Barcelona) i coordinador dels deu consellers de districte del partit a Barcelona.

BCN pel Canvi diu que "Castelló és un gran coneixedor de la vida política de Barcelona i té una llarga experiència professional en l'àmbit municipal, on ha exercit de cap de premsa de el grup municipal popular durant més d'una dècada, participant en diverses campanyes municipals".

Tal com ha declarat, "fa temps que estic treballant en l'àmbit municipal, però ara faig un pas endavant participant, des de Barcelona pel Canvi, en la construcció del reagrupament del constitucionalisme".

La presidenta de el grup municipal, Eva Parera, ha destacat "la importància de teixir complicitats tant entre els partits constitucionalistes presents a Catalunya com amb les diferents entitats de la societat civil".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat