Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2009. 16:07h.

L'excap de premsa de Montilla troba Laporta "ridícul o patriota"

Per encapçalar una manifestació a favor d'un estat català propi

L'excap de premsa de Montilla troba Laporta "ridícul o patriota"

Toni Bolaño, en un acte amb José Montilla i Manuela de Madre

Toni Bolaño, excap de premsa de José Montilla, ha destacat que Joan Laporta encapçalarà una manifestació a favor d'un estat català propi, però no sap si això és un acte "ridícul o patriota", en una columna al diari La Razón. Després de fer un repàs de l'actualitat política, Bolaño indica que "ante el impasse, CiU y ERC han encontrado en inservibles referendos independentistas la piedra filosofal para mejorar su pedigrí nacionalista. Laporta, el presidente blaugrana, también se anima. Encabezará una manifestación a favor de un estado catalán propio. No aclara si a título individual o como presidente del Barça. Ridículo o patriota. Juzguen ustedes. Con este panorama, les confieso que tengo síndrome post vacaciones".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 josep ruiz garcia, santa coloma , la de farners, 09/09/2009 - 18:15

BOLAÑO = COMISARI POLITIC DEL PSC

#10 joan, manresa, 09/09/2009 - 16:57

El comentari del Sr.Bolaño és un xic escanyolit,ple de cinisme i resentiment..El Sr.Laporta no ha dit mai anar a la manifestació representat al C.F.Barcelona..A més ¿ Quí es el Sr.Bolaño...,per criticar,venint don ve..???Encare tenim memoria senyors..

#9 Bern, Rosselló, 09/09/2009 - 11:10

FIXEU-VOS QUE ELS PPSOES NO EN TENEN PROU DEL SEU PAÍS OMNIPOTENT QUE HAN DE VIURE DEL CUENTU I DIR AQUESTES PÈRFIDES GENIALITATS A CATALUNYA. IMPRESENTABLE I ALLUCINANT.

#8 Marc, Barcelona, 09/09/2009 - 10:22

Ridicula és la gent que escolta i fa cas d'un sectari sociata i espanyolista que sempre a viscut amorrat a la menjadora del carrer Nicaragua

#7 Patrici, Catalunya de dol, 09/09/2009 - 00:37

Bolaño vas estar al servei de qui ens va enviar en Franco als anys seixanta per eliminar Catalunya i està desacreditat per menystenir a ningú que valori la independència com a possiblitat. Torna a demanar caritat a en Montilla. O és que no pots? vulgar!