Publicitat
Política · 17 de Febrer de 2015. 08:28h.

L'excap de premsa de Pujol apunta a Marta Ferrusola

Ramon Pedrós afirma que demanava "favors" per als seus fills i que l'expresident tenia complex de "mal pare"

L'excap de premsa de Pujol apunta a Marta Ferrusola

Pujol i Marta Ferrusola, en una imatge d'arxiu

El periodista i excap del gabinet de premsa del Departament de Presidència de la Generalitat Ramon Pedrós ha qualificat l'expresident català Jordi Pujol de "molt personalista" en la seva gestió i de "intimidatori" en la seva interlocució amb la premsa.

Durant la seva compareixença davant la comissió del Parlament d'investigació sobre el frau i l'evasió fiscal que analitza el cas Jordi Pujol, Pedrós ha dit que "Pujol en el seu autoritarisme d'alguna manera condicionava, intimidava molt l'interlocutor, i això afectava al camp de la premsa ".

Pedrós ha reconegut que la confessió de l'expresident català sobre l'existència de comptes a l'estranger va ser "una gran decepció", encara que ha valorat Jordi Pujol com "el constructor de la Catalunya moderna" i li ha considerat un "estadista amb valoració política de 10 ".

També ha revelat que existia cert "malestar" al departament de Presidència de la Generalitat amb el fet que la dona de Pujol, Marta Ferrusola, demanés "favors" a la Generalitat per als seus fills, però no ha concretat de quin tipus de peticions es tractava.

De la seva experiència personal amb Ferrusola, ha explicat que un cop ella el va cridar directament per demanar-li un comunicat desmentint una informació publicada sobre els negocis dels fills de Pujol, i que en demanar-li una trobada per tenir dades que sustentessin el desmentiment ella va decidir anar directament al seu superior, llavors Joaquim Pujol.

Ha explicat que Pujol tenia cert "complex de mal pare" perquè no havia pogut passar molt temps amb els seus fills, i ha interpretat que per compensar més tard els deixava fer sense ficar molt en les seves actuacions.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Manolo, Barcelona, 18/02/2015 - 11:36

Poqué será que no me sorprende?

#18 Carlos Gomez, Bcn, 17/02/2015 - 18:39

Son el Marcos y la Imelda de la Dolça Catlunya.
La monumental estafa historica tramada por este Sindicato del Crimen Convergente y silenciada por muchos, muchismos estomagos agradecidos que ahora dicen no saber, no conocer o no poder. y mantenida por otros muchos se terminara por conocer.
Sin perdon

#17 Alex, Barcelona, 17/02/2015 - 18:26

Jo la veig una mena de Carmen Polo de Franco,una dona dominant i d'una ambició desenfrenada.Algú que suposo que va arribar a perdre els papers i creure's la reina del mambo...Algú que adapta la realitat a un codi moral específic dels qui es creuen escollits..La orgia s'ha acabat i ara toca mamarla..

#17.1 felip, Centelles, 18/02/2015 - 10:51

A mi em recorden els Ceaucescu: ell, manant, i ella, empenyent-l'hi. I, pujant una mica el llistó, Macbeth i la seva dona (més ambiciosa que ell).

#15 fanastik, Tarrako, 17/02/2015 - 16:55

Marta com be diu vostè a la premsa: vagi-se'n a la merda! vostè era el cervell de la corrupciu de la familia Pujol!!! si de mi depengués tota la família es podririen a la presó amb perpetuitat, A ON ESTÀ LA JUSTÍCIA PER AQUESTS LLADRES DE 'GUANTE BLANCO' ??

#14 Carlos Gomez, Bcn, 17/02/2015 - 15:02

Corruptunya SA, nou estat d´Europa.