Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2009. 12:21h.

L'excap jurídic de la CCMA, imputat pel cas Millet

També Gemma Montull, dos extresorers i dos advocats

L'excap jurídic de la CCMA, imputat pel cas Millet

Façana del Palau de la Música

El jutge del cas del Palau de la Música ha imputat sis persones més com a mínim en el procés judicial, a més de Fèlix Millet i Jordi Montull, segons informa Catalunya Ràdio. La majoria dels nous imputats ja apareixien a la querella inicial presentada per la fiscalia. Es tracta de l'exdirectora financera Gemma Montull i els extresorers Enric Álvarez i Pau Duran. Els altres imputats són persones que han aparegut durant la investigació posterior, com l'exsecretari del patronat Raimon Bergós, ex cap jurídic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Un altre dels imputats podria ser l'advocat Santiago Llopart, del bufet Bergós, a qui Montull va situar en el mateix grau d'implicació que Bergós en la seva declaració judicial. També ha estat imputat un altre advocat, Edmund Quintana.

També s'ha sabut que Raimon Bergós es nega a entregar al Palau els rebuts que acrediten la donació de Fèlix Millet a Àngel Colom, segons publica el diari El País. Colom, actualment dirigent de Convergència Democràtica, hauria rebut 150.000 euros l'any 2000, segons un document on hi ha la seva firma, tot i que ell assegura que només n'havia rebut la meitat. Ni Bergós ni el mateix Colom han fet arribar el document de la donació als nous dirigents del Palau.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Baltasar, Barcelona, 19/11/2009 - 09:45

Molt han trigat en imputar a Raimon Bergós.
El despatx Bergós es pot veure com niu de traficants d\'influències i compravenda de favors. La legalitat, l\'honradessa i els valors de la professió dificilment troban lloc davant el lucre personal

#3 Lluís, Barcelona, 18/11/2009 - 23:47

L advocat Raimon Bergós també esta a la Fundació del Barça i era el recomanat per alguns membres "actius" i "mercantils" de la família del rei. Un artista en enginyeria jurídica... matussera i xunga.

#2 Silvestre, Sant Sebastià Màrtir, 18/11/2009 - 22:35

Aquest flaix que surt "fa tants dies que Millet està en llibertat" vol dir que mentre faci bondat i no doni més noms anirà gaudint de la llibertat, no? Algú es creu l'indepència de la justíca (Menas i Villarejos com a exemple)?

#1 ni un català se atreve a hablar, BCN, 18/11/2009 - 21:15

esta mañana eran 5 imputados, la estadística de la noticia dice 512 lecturas, 0 comentarios ¡ni uno solo! ctalanes ¿no tneéis vergüenza? la omertá os ha cpo,mido la lengua, los soberanstes os saquean, no Espanya, pero todos a callar