Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2019. 10:03h.

L'exconseller Huguet acusa l'ANC de fomentar un clima "anti-ERC"

"Es veu a venir que els 'escraches' es podrien reproduir a la manifestació de la Diada"

L'exconseller Huguet acusa l'ANC de fomentar un clima "anti-ERC"

L'exconseller i exdirigent d'ERC, Josep Huguet, ha acusat l'ANC de "no haver barrat el pas" a un clima de malestar "antipartits i especialment anti-Esquerra" i en declaracions a El món a RAC-1 ha justificat la seva absència a la Diada perquè "es veu a venir que els 'escraches' en alguns municipis es podrien reproduir a la manifestació de la Diada".

Huguet ha dit que "anar a una manifestació en què una part minoritària es dedica a xiular i a insultar una altra part de gent que és independentista no és agradable". "La sensació és que s'ha creat un clima i l'Assemblea no hi ha barrat el pas. No és el tema dels vips. Això és una ximpleria. Jo no he estat mai en una zona vip. És lògic que no n'hi hagi", ha afegit.

També ha lamentat que "la música de fons que ja fa temps que s'està sentint és una música antipartidista i, especialment, anti-Esquerra". "Veig un desconcert general. Si això va acompanyat d'aquest malestar que es vehicula contra els partits en general, no aporta res de bo a la necessitat de seure i trobar un camí conjunt perquè l'Estat s'assegui", ha exposat.

Josep Huguet ha retret a l'independentisme que "les crides a la unitat estan fetes esbiaixadament a favor d'una de les opcions" i, en aquest sentit, ha dit que "s'ha insistit molt per la part interessada en unitats electorals quan està demostrat que en moltes eleccions és millor la pluralitat per sumar que la diversitat".

"Què podem fer perquè l'Estat s'assegui a negociar? No n'hi ha prou amb tenir més vots, que és el que diu la direcció d'Esquerra. Però tampoc és cert que anant tots junts o fent accions simbòliques des de l'exterior ho tindrem tot solucionat", ha reblat.

Finalment, l'exconseller d'ERC ha apuntat que l'ANC va cometre "un error gravíssim" en potenciant les primàries perquè, segons ell, "va dividir el vot i va fer que molts vots anessin a la paperera i s'eliminessin molts regidors".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 31/07/2019 - 15:58

Es increíble esa fantasía enfermiza que se han montado de que ELLOS, los secesionistas, pueden negociar en nombre de TODOS los catalanes, cuando ni por votos ni siquiera por escaños les permitiría aprobar una mísera reforma del Estatut, para que luego digan que no son unos totalitarios

#7 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 31/07/2019 - 15:25

"Walküre.Walküre.Walküre."

#6 Agente Franlopa, Ciudagramos, 31/07/2019 - 15:22

Espero que no insulten al cabo benemérito Fran,después de todo lo que ha echo por Tabarnia y los tabarneses

#6.1 Al agente franlopa, Barcelona , 31/07/2019 - 18:08

Eso lo sabes por tus buenas relaciones con el

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/07/2019 - 11:15

"J. Huguet y A. Simó no irán a la manifestación de la Diada"

Pero si tota aquesta ronya toxica la vareu fabricar vosaltres, son els vostres purins. Doncs ja sabeu el que toca: entre pregaria i pregaria a joderse y aguantarse i a inventarse alguna nova coseta per seguir enredant.los

Perque si hi ha linxaments supos.ho que ja sabeu a per qui an

#3 Josep, Mollerussa, 31/07/2019 - 11:08

Pues quan maneu a la generalitat, els deixeu a pa i aigua. Als de Opium igual.