Política · 8 de Febrer de 2010. 16:32h.

L'exconsellera De Gispert, número dos de Barcelona?

Duran descarta que Vila d'Abadal vagi a les llistes

L'exconsellera De Gispert, número dos de Barcelona?

Núria de Gispert, en una imatge d'arxiu

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha deixat entreveure la possibilitat que l'exconsellera Núria de Gispert sigui la número dos per Barcelona en les properes eleccions al Parlament. "Podria ser que Núria de Gispert sigui número dos per Barcelona", ha dit el líder democristià en una entrevista a El món a Rac 1.

Per contra, Duran i Lleida ha descartat la presència de l'alcalde de Vic, el també democristià Josep Maria Vila d'Abadal, en les llistes que encapçalarà el president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas. "No anirà a les llistes pel fet que hagi estat objecte i subjecte de la polèmica del padró. No és cert que Vila d'Abadal vagi a les llistes. Ningú ho sap", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Beto, Barcelona, 09/02/2010 - 13:28

La sra. Núria de Gispert serà una magnífica Presidenta del Parlament de Catalunya i farà oblidar la vergonya que ens estan fer passar.Te una gran formaciói la seva vàlua es pregona.

#3 Dolors, Barcelona, 09/02/2010 - 12:10

La Sra. Núria de Gispert sería una gran presidenta del Parlament de Catalunya, que donaria prestigi i rigor al càrrec per la seva preparació profesional i la seva categoria humana i personal.

#2 sandra, BCN, 08/02/2010 - 19:01

Sense tenir res de l'altre candidat la senyora de Gispert, és això, una autèntica senyora.

#1 Isabel, Centelles, 08/02/2010 - 18:19

En aquesta fase de la pre-campanya, el Duran Lleida practica una cosa ja vella i aborrida; però que posa molt nerviosos a la pobre gent que el segueix: Enfronta a dos candidats del seu partit per a optar a cada candidatura. D Unió ja no en queda res...