Publicitat
Política · 4 de Maig de 2017. 16:46h.

L’excusa de la fotocòpia no ha servit

L'Audiència reobre la causa contra els regidors de Badalona pel 12-O

L’excusa de la fotocòpia no ha servit

José Téllez estripant la fotocòpia el 12 d'octubre

L'Audiència de Barcelona ha reobert la causa judicial contra els sis regidors de Badalona que van anar a treballar a l'Ajuntament el 12 d'Octubre, festa de la Hispanitat, després que la fiscalia recorregués la decisió d’un jutge de Badalona. Un dels acusats és el tercer tinent d’alcalde, José Téllez, que va estripar una fotocopia de la resolució judicial que els impedia obrir el consistori.

El Govern municipal va al·legar que els papers estripats eren una fotocopia un cop es va conèixer que es podia obrir la causa judicial. “Tinc el senyor Téllez davant, el vaig veure per la televisió trencant uns papers. Era una fotocòpia, no era una resolució”, va dir el segon tinent d’alcalde de la ciutat, Àlex Mañas en una entrevista a RàdioB.

L’Audiència ha estimat el recurs que la Fiscalia va presentar contra l'arxivament del cas que al gener d'aquest any va decretar el Jutjat d'Instrucció 4 de Badalona en considerar que l'obertura de les dependències municipals s'havia limitat a una "performance”, és a dir, de "representació o actuació teatral", que els regidors estripessin una fotocòpia de la resolució judicial que els prohibia obrir l'ajuntament el Dia de la Hispanitat.

Amb aquesta decisió, l'Audiència ha deixat sense efecte aquest arxiu del jutjat, i els edils Oriol Lladó (ERC); José Téllez (Guanyem Badalona en Comú); Agnès Rotger (ERC); Eulàlia Sabater, Fàtima Taleb i Francesc Duran (els tres últims de Guanyem Badalona en Comú) podrien acabar asseient-se en el banc dels acusats.

En el seu raonament, el tribunal contradiu el jutjat d'instrucció i reafirma que existia un mandat judicial "exprés i clar", que els investigats coneixien, que no podien obrir les dependències municipals tant al públic com als empleats. Els regidors, segons l'Audiència de Barcelona, van desatendre aquesta ordre i van dur a terme "activitats administratives", malgrat que el jutjat d'instrucció havia considerat la seva actuació una mera "performance".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 emprenyat, barcelona, 05/05/2017 - 19:47

Quin disgust pels seus papas (aquest noi que es tant bon minyó), le tieta monja, les adolescentes del barri... No hi ha dret!

#10 Xexo, Premia, 05/05/2017 - 14:10

Defiende lo que as parido eran fotocopias el mas eran voluntarios sea lo que sea yo no e sido a si funcionan los politicos

#9 Parlem clar, Girona, 04/05/2017 - 23:44

Apa...unes quantes inhabilitacions i les ""performances”...las faran a casa seva...hahahahaha

#8 Carlos Gomez, l´escuepta nasiunal, 04/05/2017 - 22:11

Fotocopies, voluntaris, performances, cimeres, grandilocuents declaracions institucionals, calendaris de xiclet i el que calgui que s´ho empasen tot. I a 100.000 per barba.

Escenificacio que pasa canongia empeny oi KRLS ?

Com us enreden ceballuts.

#8.1 Pepon, Bcn, 04/05/2017 - 22:29

Los cebolludos tienen tragaderas para rato.

#7 luis, barcelona, 04/05/2017 - 19:37

fotocopias.?
eso es cobardia pura

#7.1 cesc, Tiana, 05/05/2017 - 12:24

Cobardia és el que té Espanya amb Anglaterra respecte a Gibraltar. S'han fet caqueta. PPPRRRFFFFFF!!!!!!