Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2013. 15:35h.

L'Executiu condemna els actes vandàlics contra els partits

Homs manifesta que "són puntuals" i afecten a formacions "de tot l'arc parlamentari"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha condemnat, a petició del conseller d'Interior, Ramon Espadaler, qualsevol acte vandàlic que es produeixi en la societat contra formacions polítiques "de tot l'arc parlamentari".

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, el portaveu ha indicat que es tracta de "situacions concretes i puntuals". Encara que siguin "poques en el seu conjunt i en comparació amb països de l'entorn", "són fets reprobables" i cal treballar entre tots per crear les condicions necessàries que evitin que aquests fets es reprodueixin.

Aquesta declaració arriba després que Ciutadans -després de l'atac amb pedres a la seva seu a Barcelona- anunciés que portarà al Parlament una moció que condemni "la violència i coacció política" i que propugna "la vigència de l'Estat de dret, de la Constitució".

La seu de Ciutadans amb un vidre trencat
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 FGR, Barcelona, Espanya, 03/12/2013 - 22:48

Si, sí, seran tot el puntuals que vulguin i afectaran formacions de tot l'arc parlamentari, però els que pateixen les conseqüències són sempre els mateixos. Estan intentant eludir les responsabilitats que corresponen a la Generalitat. A un altre gos amb aquest os

#4 Korrupotkin-Harto de la Santa Mafia Estelada, Vic, 03/12/2013 - 18:29

Cómo nos gustaría una Cataluña como Irlanda del Norte! Es muy irritante que los catalanes quieran llegar a la independencia por vías cívicas, pacíficas y democráticas...así es mucho mas difícil asustarlos con el ejercito y la violencia...jua, jua...mejor hundidos

#3 Carles Ortí, Barcelona, 03/12/2013 - 17:48

Gràcies, Ciutadans, per la defensa de la pluralitat de Catalunya. Imagineu el que seria la nostra Comunitat sense un partit que defensés el sentit comú i el benestar compartit entre catalans, espanyols i europeus.

Al final, l'imperi de la raó s'imposara al fanatisme.

#2 Xerrameca, Badia, 03/12/2013 - 17:33

i l´atac a la seu de UPyD?

#1 BEJOTA, BCN, 03/12/2013 - 16:10

C's :PUEDEN DAÑAR LA SEDE ,PERO LO QUE PUEDEN ,ES TAPAROS LA BOCA COMO HIZO "PUJOLET" CON EL DR. ALEIX VIDAL -QUADRAS GRACIAS A LA PERVERSA LEY ELECTORAL.