Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2011. 22:25h.

L'executiu de Zapatero culpa les autonomies de l'augment de l'atur

"Nosaltres no som els que acomiadem la gent", segons el responsable de la Seguretat Social

L'executiu de Zapatero culpa les autonomies de l'augment de l'atur

Aturats, a l'oficina de treball, en una foto d'arxiu

El secretari d'Estat de Seguretat Social, Octavio Granado, ha dit que "nosaltres no som els que acomiadem la gent", en referència a la responsabilitat de les autonomies i ajuntaments en l'augment de l'atur.

En una roda de premsa en la qual també ha participat la secretari d'Estat d'Ocupació, Mari Luiz Rodríguez, ambdós han atribuït als "durs" i "intensos" ajustaments que comunitats i corporacions municipals estan fent en matèria sanitària i d'educació a les dades de l'atur de setembre.

"És la primera vegada que a la història d'Espanya que el nombre de professors que han començat el curs és inferior al d'anys precedents", ha indicat Granado. Per la seva banda, Rodríguez ha remarcat que els ajustaments que s'estan produint en administracions que no són la central "està perjudicant l'ocupació i la qualitat de vida dels ciutadans".

Segons la secretari d'Estat d'Ocupació, de les gairebé 96.000 persones que s'han apuntat a les oficines d'atur el mes anterior, 15.200 (el 16%) eren treballadors de les plantilles d'autonomies i ajuntaments que han de donar serveis socials, sanitaris i d'educació.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 angel, cardedol, 05/10/2011 - 22:08

Seràaaaaaa cabr`````````````ò el ZP ara culpen als altres com sempre. La seva mala gestiò la paguem nosaltres i per la culpa de psoe´cs la culpa es de nosaltres i els burros que voten al psc-psoe´cs la culpa son els qui no han votat al psoe´cs.