Publicitat
Política · 24 de Març de 2009. 14:36h.

L'Executiu esmena Ausàs amb el finançament

Nadal defensa que "no hi ha xifres ni dates" amb les negociacions

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, en funcions de portaveu del Govern, ha carregat contra CiU pel finançament. Nadal ha afirmat que "voldria saber quina de les nou xifres que ha donat Convergència és la bona" i que "quan demana reunions al més alt nivell que digui si és per a fer pinya o per anar en contra del Govern i dels interessos de Catalunya".

El conseller ha esquivat també la possibilitat que José Luis Rodríguez Zapatero i José Montilla puguin celebrar una reunió al més alt nivell per a desbloquejar el finançament autonòmic perquè "no és costum del Govern tractar de l'agenda del president de la Generalitat".

Joaquim Nadal ha insistit, d'altra banda, que "no hi ha xifres ni dates" malgrat que Joan Saura va donar la xifra de 1.200 milions la setmana passada i el conseller Jordi Ausàs va manifestar dissabte que "podem esperar dues setmanes més, però després es cal aixecar-se de la taula i continuar pendents del que ens diuen, però que ja sigui el govern de l'Estat el que ens vingui a buscar quan hagi de proposar-nos una cosa nova".

Nadal ha destacat que els 1.200 milions són "la xifra del Govern espanyol no la del Govern català" i no ha vist tampoc cap contradicció amb el que va dir el conseller Ausàs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 jajape, Anoia, 24/03/2009 - 17:04

Sr. Nadal que li fa pensar que el govern tripartit i els interessos de Catalunya coincideixen?

#1 joan, manresa, 24/03/2009 - 15:10

Sr.Nadal i Govern en ple.Només una petita mostra,en els últims trenta días sempre repetejen el matej,--jugan als jocs dels disbarats,carreguen sempre contra CiU,apaguen focs com poden,i sempre com els Salvadors del País--Senyors fan el ridicul.Pleguin