Política · 15 de Desembre de 2010. 18:43h.

L'exemple de Barreda

El president de Castella-La Manxa renunciarà al cotxe i al despatx oficial quan plegui

L'exemple de Barreda

Barreda, en una foto d'arxiu

El president de Castella-La Manxa, el socialista José María Barreda, ha assegurat que renunciaria als seus privilegis si perdés les properes eleccions autonòmiques, com ara una oficina, dues persones al seu càrrec, cotxe oficial i un servei de seguretat.

Barreda va justificar la seva renúncia a l'estatus d'expresident perquè "sóc professor universitari, funcionari", i té la garantia de poder "dedicar-me al meu ofici i tasca professional", segons va dir a TVE i recull el diari El Mundo.

Malgrat tot, Barreda també considera que pot haver-hi "situacions diferents i la democràcia ha de permetre que altres persones no funcionàries puguin dedicar-se a la política i poder viure després d'haver passat per la política".

En aquest sentit, Barreda ha afegit que pot ser "molt complicat" per a treballadors d'aquestes característiques i per autònoms dedicar quatre, vuit o dotze anys a la política i després incorporar-se a la seva activitat perquè els resulta "impossible" i cal oferir-los una garantia.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kel , VIC, 16/12/2010 - 00:35

Montilla pot molt ben ser que segueix l'exemple. Si ho fés demostraria ser més Honorable, que els Pujol i Maragall que l'han precedit. Per cert el lleig de Pujol de no imposar la medalla de President en el relleu de Maragall, una falta de baixesa imperdonable. Ex-honorable disident ....

#2 juan , bcn, 16/12/2010 - 00:12

Perdona "Jose montilla", lo tuyo es diferente...NO TIENES OFICIO, Y NO SABES HACER OTRA COSA QUE CHUPAR...DEL BOTE...

#1 juan , bcn, 16/12/2010 - 00:10

Montilla: Aplícate el cuento...