Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2017. 15:37h.

L’exfada del Parlament esdevé radical

Núria De Gispert insulta ciutadans i pressiona Puigdemont des del seu compte de twitter

L’exfada del Parlament esdevé radical

L’expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha passat de militar durant trenta anys en el catalanisme moderat d’Unió a exhibir, als seus quasi 68 anys, un independentisme abraonat que sempre havia mantingut ocult quan estava al partit democristià i era consellera dels diferents governs que encapçalava Jordi Pujol.

Ja durant la seva etapa com a presidenta de la cambra catalana amb Artur Mas al capdavant del Govern, De Gispert va protagonitzar diverses polèmiques. La primera, quan va decidir disfressar-se de fada -amb vareta màgica inclosa- per una entrevista a El País, titulada ‘No tengo  perversiones. No se me ocurren’.

També quan, durant una visita d’escolars de primària al Parlament, va instar els nens a assistir a les diferents manifestacions independentistes. "Doncs a veure si ara aquest 11 de setembre hi vas! D’acord?”, li va etzibar a un nen que havia reconegut no haver assistit a cap Diada.  

Més tard, durant la crisis d’Unió, De Gispert es va posicionar a favor del sector independentista liderat per Antoni Castellà i per ella mateixa, i que va esdevenir en la creació de Demòcrates, que ara ‘rivalitza’ amb la CUP a l’hora de defensar la via de la unilateralitat.

A aquestes alçades, De Gispert ja s’havia obert un compte de twitter des d’on va celebrar, amb indissimulada eufòria, que els seus antics companys d’Unió quedessin fora del Parlament. “Oh! Quina pena! Unió no entra al Parlament del nou Estat català! S’ho tenen ben merescut”, va piular.

L’expresidenta del Parlament, en els darrers temps, li ha agafat el gust a la coneguda xarxa social, on mostra una activitat frenètica i des d’on ha protagonitzat diferents picabaralles. De Gispert inclús insulta ciutadans que li porten la contrària.

Pocs dies abans de la DUI del Parlament,va assegurar que “si declarem la República no es pot aplicar el 155 perquè ja no formem part d’España. Seguim el nostre camí. Visca Catalunya lliure!”. Un usuari li va retreure aquestes paraules i De Gispert li va recriminar “ja es veu que vostè és de la metròpoli! No deu tenir el cap gaire bé amoblat”.

La dirigent de Demòcrates, a més, no ha dubtat en retreure a Miquel Iceta la “vergonya aliena” que li produeix el PSC i ha repiulat una enquesta del CEO d’anys enrere segons la qual els independentistes tenen estudis superiors mentre que l’unionisme s’imposa entre els ciutadans “sense estudis” o “analfabets”.

Dies enrere, va acusar al president del TSJC, Jesús María Barrientos, de ser “un sense arrels”. "Magistrat Barrientos, president del TSJC, quants anys fa que vius i treballes a Catalunya? Ets un desconegut i un sense arrels”, li va etzibar. De Gispert va restar importància a les respostes que havia rebut a la piulada perquè “la majoria són insults castellans. No saben parlar, només saben violentar com l’1-O”. Segons ella “arrels vol dir proximitat i afecte”.

A més, l’expresidenta del Parlament va ser, el passat 26 d’octubre, una de les veus que va pressionar al Govern perquè no convoqués eleccions, quan Puigdemont semblava decidit a fer-ho. "No m'arriba la camisa al cos de la notícia tan decebedora que he rebut. Quina gran irresponsabilitat! ¿Autonòmiques és la solució?”, va exclamar indignada.

Per a satisfacció de la dirigent de Demòcrates, Puigdemont finalment no va cometre aquesta “gran irresponsabilitat”, va declarar la DUI, l’Estat va aplicar el 155 i ara el ja ex-Govern de la Generalitat es reparteix entre l’’exili’ belga i les presons madrilenyes. 16272-1.jpg 79344-2.jpg 70897-3.jpg 92399-4.jpg 17587-5.jpg 29396-6.jpg

Publicitat
Publicitat

72 Comentaris

Publicitat
#61 Entente Ibero Magrebí, Argelia, España, Marruecos y Portugal, 17/04/2018 - 13:24

Ha trabajado alguna vez en su vida?

#60 Capit@n España, El terror del Tibidabo, 08/11/2017 - 12:46

De Gispert, busca trabajo en El Pasaje del Terror.

#59 pepe.----, andorra, 08/11/2017 - 11:44

de verdad le imporrta a alguien lo q diga esta buena señora? A mi me importa un huevo y la yema del otro. Eso si, de lo de la querella por el culebron de los botin, ni una palabra en toda la prensa de España, lo cual es harto sospechoso....Y sin embargo es noticia lo q diga esta pet...arda....

#58 josep, Lleida, 08/11/2017 - 09:07

Aquesta s'assembla tant a una fada com el Junqueres, o sigui res o res de res.

#57 Josep, Barcelona, 08/11/2017 - 08:56

no olvidemos que el movimiento secesionista está promovido en su origen por la burguesía catalanista más rancia y menos laboriosa, la que ha vivido del dinero público desde hace generaciones sin dar un palo al agua y que espera obtener réditos de tanto río revuelto aunque sea a costa del bienestar de los catalanes actuales y futuros