Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2018. 16:57h.

L'exfiscal Villarejo es querella contra Antoni Castellà

Per afirmar que si no fos de la UE l'Estat "hauria tingut la temptació d'afusellar els presos independentistes"

L'exfiscal Villarejo es querella contra Antoni Castellà

Antoni Castellà

L'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo ha presentat una querella per injúries i calúmnies contra el líder de Demòcrates i diputat d'ERC Antoni Castellà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver afirmat que si Espanya no fos un estat membre de la Unió Europea, "hauria tingut la temptació d'afusellar" els dirigents independentistes presos i els que han marxat a l'estranger.

Castellà, després de fer l'ofrena a Lluís Companys aquest dilluns, va assegurar que "probablement si no fóssim en el marc de la UE, també tindrien temptacions d'afusellar-los. Exactament com va passar amb Companys. Com no ho poden fer, els tenen a la presó", va afegir.

La sala Civil i Penal del TSJC ha rebut la querella i ha assignat de ponent per a la seva admissió al magistrat Francisco Valls, que haurà de determinar si és convenient la seva admissió a tràmit, tal com ha informat el mateix TSJC en una nota de premsa.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 Vicentefour, Hospita pita eh, 18/10/2018 - 11:39

ir al paro. Estoy coñona, de cachondeo, no de lo otro.

#21 Vicentefour, Hospita pita eh, 18/10/2018 - 11:39

Que queréis que os diga, yo lo veo muy guapo. Tiene defectos, como su camino de vida, en latín, currículum vitae en el sector privado, que tendrá dinero, pero tendría más si hubiera dejado la cosa pública - si lo tiene es por herencia o azar -. Lo veo jovenzuelo, bien peinado, buena presencia. Defectillo: siempre estar en la palestra por no quere

#20 Jordi BR, L'H, 18/10/2018 - 10:08

El que no entenc és la diferencia amb Casado quan va dir que Puigdemont podría acabar com Companys. Llavors Villarejo no debía tenir el mateix criteri o....la llei no és igual per tots

#19 estelada, bandera d'onan, egara, 18/10/2018 - 08:52

per aquest hi haura caixa de resistencia?

#18 ferran, st.martí de provençals, 18/10/2018 - 06:08

el puma del tot a un euro...
a veure si hi ha sort i et desplomen,pavo real...