Publicitat

La Vanguardia revela que l'expresident es refugia en una casa del seu fill a la Catalunya Nord

L''exili' de Pujol

El refugi de Jordi Pujol (Foto: La Vanguardia)

L’expresident Jordi Pujol s’ha reclòs aquests dies, segons informa La Vanguardia, en una casa del poblet de la Tor de Querol, a la comarca de l’Alta Cerdanya (Catalunya Nord), propietat del seu fill Josep.

Pujol no s’ha deixat veure en públic des que divendres informés, a través d'un comunicat, que tenia un capital opac a l'estranger. L’expresident va renunciar ahir a les seves prerrogatives com a expresident de la Generalitat i als seus càrrecs honorífics a CDC i a CiU.

Tots els grups parlamentaris, tret de CiU, van firmar ahir una sol·licitud a la Cambra catalana perquè l’expresident Jordi Pujol comparegui i doni explicacions sobre l’existència i els usos de fons irregulars a l’estranger durant els seus mandats al capdavant de la Generalitat. 

En la petició es recull que la compareixença de Pujol es farà en la comissió d'Afers Institucionals de la Cambra, de manera que en principi no tindrà lloc com a mínim fins al proper mes de setembre, ja que aquesta setmana s’acaba oficialment el període de sessions. 

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#48 Pujol El Humilde, el del pisito de Gral. Mitre, 01/08/2014 - 01:12

Es fácil de encontrarla en Google Earth: el casoplón mas grande de Latour de Carol.

Y la estelada en el mástil del patio que no falte.

#47 san google, Barna. Catalonia, (Spain), 31/07/2014 - 22:21

La Tor de Querol esta a 15Kms de Andorra.......

#46 Dobler, Mallorca, 31/07/2014 - 12:48

potser hauriem de fer una peregrinació fins a Tor de Querol i visitar-lo a fi que ens pugui alliçonar de com hem de fer les coses en l'ambit economic...perque malgrat sempre ens va dir que "els diners no l'importaven" ha demostrat ser un gran mestre en el tema...

#45 Xuso, Barcelona, 30/07/2014 - 20:49

Bonito palacete.Vender " Europraxis ", despues de que la Generalitat le encargara "trabajitos", fué un negocio redondo.Josep y sus amiguetes del Club de Polo se forraron con la venta a INDRA y no contentos condicionaron la venta a formar parte del consejo de administración de INDRA.

#44 giordano bruno, tarragona, 30/07/2014 - 19:37

Veintitrés años de fer país por las mañanas, robar por las tardes y rezar por las noches, de repartir carnés a los patriotas y excomulgar a los incorrectos Para confirmar en la senectud, lo que ya sabíamos: que la patria es "el último refugio de los canallas"

#44.1 Jan Bonjan, BCN, 30/07/2014 - 23:46

L'has clavat Giordano. Sense la col.laboració inestimable de tots el borregos catalanets..... si Jordi Pujol no haguès confesat, ningú dubtaria d'ell, per molt greus que fossin les acusacions i les proves irrefutables......

#44.2 Nosas, BCN, 31/07/2014 - 11:39

Jan Bonjan
La condició de borrego és universal, tu, per exemple, la confirmes.