Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2019. 21:28h.

L'exnúmero dos d'Interior culpa els Mossos

Per no detectar la radicalització de l'imam de Ripoll

L'exnúmero dos d'Interior culpa els Mossos

L'exsecretari d'Estat de Seguretat José Antonio Nieto ha afirmat que corresponia als Mossos d'Esquadra detectar la radicalització de l'imam de Ripoll Abdelbaki es-Satty -el cervell dels atemptats del 17-A- perquè "són la policia integral de Catalunya".

"A qui li corresponia detectar la radicalització de l'imam?, als Mossos d'Esquadra, perquè són la policia integral de Catalunya. És una desgràcia i no podem culpar els Mossos del que va passar, però si no podem culpar als Mossos d'Esquadra del que va passar tampoc podem culpar ningú més" ha manifestat Nieto durant la seva intervenció per videoconferència en la Comissió d'Investigació dels atemptats del 17-A al Parlament.

Preguntat per la relació del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) amb Es Satty, ha contestat que no té coneixement que fos un confident o si agents de la Policia Nacional havien demanat deixar d'intervenir el seu telèfon. 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 12/07/2019 - 15:57

Pero si los musulmanes son los mimados de los kapos de los mossos.
Es una bomba de relojeria.
Los mossos no hace nada de nada

#1 Tabarnes puro, Barcino, 09/07/2019 - 22:53

Es que aquí lo que nos gusta de las competencias son los títulos rimbombantes: "Teatre Nacional", "Policia Integral", "Guardia Pretoriana Sideral", ... pero luego cuando van mal dadas, las culpas son de otros.
Bueno, más concretamente, son siempre "dels espanyols", of course!