Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 11:09h.

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola està "acollonida"

Explica al jutge que la família de l'expresident "és molt perillosa"

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola està "acollonida"

Álvarez (foto: El Periódico)

L'exparella sentimental de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez, va començar la seva declaració davant del jutge -publicada avui per El Periódico- advertint que "vaig demanar ser testimoni protegit, tinc una por de nassos".

En aquesta la declaració Álvarez explica que al primer contacte "em demanen si us plau, si podia fer aquest testimoni a Via Laietana per signar-lo, que els interessava que estigués signat tot el que els havia explicat. Torno a reiterar que a Via Laietana, jo no vaig per res del món, que el que vulguin, i llavors em citen a Madrid".

"Felip Puig és l'íntim amic de Jordi Pujol Ferrusola i aquí es posa un peu -a la comissaria de Via Laietana- i s'assabenta fins l'apuntador i davant d'això jo, escolti, jo sóc una persona molt normal, no vull, tot això em ve molt gran, de sortir a tot arreu estic intentant posar un granet de sorra en tot això", afegeix.

"En el moment en què vaig entrar, dic: Escolti, jo vull ser testimoni protegit, jo d'això puc aportar dades i puc ajudar però no vull que el meu nom surti en cap. Aquesta gent -els Pujol- a Catalunya té molts amics i molts enemics, però molts amics i molta gent que li deu molts favors".

"Són perillosos, molt perillosos. Jo m'he passat dos anys, i perdoni la paraula, acollonida, quan vaig intentar sortir d'aquesta relació, amenaçada. Ha estat horrorós, llavors quan he vist tot això en els mitjans de comunicació, a mi això em aquesta produint un trastorn a tots els nivells, terrible", afegeix.

"El que em deia és que tenia treball, que fins i tot tenia un museu aquí i tenia socis de diverses coses fins a un dia, el 2008, que en un d'aquests viatges ja obrint per treure les maletes del cotxe i pujar a l'AVE, s'obre aquí una espècie de motxilla i havia moltíssims diners".

María Victoria Álvarez assegura davant del jutge que l'escolta parlar per telèfon amb la seva exdona i li diu que han tret "400.000 euros d'interessos". Álvarez li diu a Pujol Ferrusola que és un "fill de puta" per no avisar-lo que van a Andorra "a moure diners".

També implica Marta Ferrusola i explica que "vam començar a parlar i efectivament era tot una mica que no se sabia res i ho deixem aquí, aquí es va quedar. Al cap d'un temps, ell opera a Londres des d'aquesta oficina. L'endemà agafem un cotxe, perquè anàvem a la fàbrica del Lotus perquè volia comprar un cotxe de carreres nou".

"Llavors és quan la seva mare, Marta Ferrusola, truca per telèfon al mans lliures i li diu, bé ho dic en castellà, eh, més que en català millor, diu:" Hola, ja estàs a Londres? Bé, doncs que ja sàpigues que estan els diners, els 400.000 ja estan preparats. D'acord. Jo això no sé a què es refereix, eh, perquè jo simplement sento això. Quan vam tornar de Londres...".

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#42 Roser, Barcelona, 13/02/2013 - 10:23

J Pujol junior no es politico, con que la Agencia Tributaria le haga una profunda investigacion de sus cuentas es suficiente, pueden dar con el hilo que les lleve si hay evasion de capitales. Los protagonistas del PP y PSOE son como una historieta de Mortadelo y Filemon investigando para la TIA.

#41 Jordi, Martorell, 13/02/2013 - 10:11

Si, ahir ja vaig veure lo acollonida que està, la tia va i concedeix una entrevista a la TV ensenyant la casa on viu. Només li faltava donar les coordenades gps del seu domicili i un planol de la casa per saber com entrar-hi. Un senyal tipic de tenir por, segur.

#40 Roser, Barcelona, 13/02/2013 - 10:10

despues dice que viaja a Madrid y la espera a la llegada un hombre, no recuerda sus apellidos pero que dice ser abogado de Javier de la Rosa, dice que no se siente segura en Barcelona que tiene miedo y que pidio ser testigo protegida. Santiago Segura puede sacar una pelicula friki con esta historia

#38 Aitor C, BCN, 13/02/2013 - 09:43

Contar els xanxullos de "la famiglia de la mafia" és perillòs.
Per això La Vanguardia, El periodico, L'Avui, TV3, Catalunya radio, i tota la resta de mitjans SUBVENCIONATS per la Generalitat MAI HAN DIT NI PIU !!!
i mentres "La famiglia" vinga a trincar i cap a Suíssa, Andorra o Liechestein...

#37 Pau, Martorell, 12/02/2013 - 22:53

Quina poca confiança que em fa aquesta dona. M'agradaria saber qui la paga.

#37.1 ROSA, LLEIDA, 13/02/2013 - 07:46

A mi també m'agradaria saber qui la paga. Trobo que tot aixó fa molta pudor.