Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2012. 14:14h.

L'exportaveu del PP al Parlament s'acosta a Ciutadans

Carina Mejías assisitirà a l'acte que ha convocat la formació d'Albert Rivera per al 12-O

L'exportaveu del PP al Parlament s'acosta a Ciutadans

Carina Mejías, amb Sánchez-Camacho, al Parlament en una foto d'arxiu

L'exportaveu del PP al Parlament, Carina Mejías, assistirà a l'acte que ha convocat Ciutadans per al dia de la Hispanitat sota el lema "Mejor Unidos". Mejías, que va quedar exclosa de les llistes del PP a les passades eleccions al Parlament i que va ocupar el càrrec de portaveu quan Daniel Sirera era el president del partit, s'acosta així a la formació que presideix Albert Rivera.

L'acte que C's ha convocat al CCCB servirà també per presentar la imatge electoral del partit de cara a les pròximes eleccions al Parlament del 25-N i hi assitiran "personalitats del món acadèmic, cultural, mediàtic i polític" que "defensaran la unió de Catalunya amb la resta d'Espanya davant dels que pretenen aixecar fronteres".

Entre les persones que han confirmat la seva presència hi ha el catedràtic de Dret Constitucional, articulista i fundador de C’s, Francesc de Carreras; el periodista, intel·lectual i fundador de C’s, Arcadi Espada; l'escritor i periodista, Juan Carlos Girauta; el doctor en Economia per la UB i fundador de C’s, Félix Ovejero; l'advocat i professor de la Universitat Central de Barcelona i de la CEU Abat Oliva, José María Fuster Fabra; el president de l'Hospitalet, Miguel García i el periodista i director del diari esportiu AS, Tomàs Guash, entre d'altres.

A més, la formació d'Albert Rivera també assistirà a la concentració ciutadana convocada per la plataforma d'Espanya i catalans convocada a la plaça de Catalunya a les 12.00 h amb l'objectiu de "reivindicar el sentiment de catalans i espanyols que estan en contra d'una ruptura de Catalunya amb la resta d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Rosa , barcelona, 15/10/2012 - 17:48

Li desitjo sort, li caldrà, pero això de no donar-se de baixa d'un partit i estar amb un altre como a "independent" significa el que sembla: si no em coloquen a un, provo amb l'altre. Pura regeneració democràtica la doble militància. Seguirem votant al PPC.

#5 eva, barcelona, 12/10/2012 - 10:10

Potser caldria una reflexió en allò concernent la manca de vertebració ideològica i el que fan alguns per enfilarse com sigui on sigui

#4 Òscar, Barcelona, 12/10/2012 - 01:11

Jo crec que C's té un perfil propi diferent del PPC, més centrat i liberal, amb formes més cuidades que arriben a sectors que no votaran mai PPC. Si ara aquest perfil diferenciat es difumina C's serà vist com a una "marca blanca" del PP i perdrà presència i força pròpia. Atenció.

#3 Jaumet, Castelldefels, 11/10/2012 - 16:21

Endavant Ciutadans!

#2 Jordi, Teià, 11/10/2012 - 16:15

I? Això és notícia? Que es pàssin de PP a Ciutadans o la Falange pot sobtar algú?