Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2010. 19:05h.

L'expresident d'UPyD demana el vot per a Ciutadans

Ángel Hernández ho farà públic al final de la campanya

L'expresident d'UPyD demana el vot per a Ciutadans

Ángel Hernández, en una imatge d'arxiu

L'expresident d'UPyD a Catalunya, Ángel Hernández, que es va donar de baixa recentment del partit liderat per Rosa Díez, dóna suport a Ciutadans a les eleccions al Parlament que es faran aquest proper diumenge.

Hernández ha assistit a diversos actes de la formació d'Albert Rivera, encara que no ha fet públic en cap escrit el seu suport a Ciutadans. Però segons ha pogut saber e-notícies, l'exlíder d'UPyD explicitarà abans de finalitzar la campanya el seu suport a Ciutadans.

L'exdirigent d'UPyD ja va plantejar fa unes setmanes un acord entre aquest partit i Ciutadans que no ha reeixit. "Si aconsegueixo el suport dels afiliats plantejaré a la Coordinadora de Catalunya i al Consell de Direcció de UPyD que reconsiderin la reiterada negativa del partit a una entesa i col laboració amb el partit germà Ciutadans (C's) per a les eleccions autonòmiques pròximes i per les futures municipals i nacionals. No hi ha diferències polítiques que ho impedeixin i sí moltes il.lusions ciutadanes posades en que aquesta unió sigui una realitat política que fructifiqui en la tercera Espanya", va dir.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/11/2010 - 20:25

Por fin se impone la sensatez.
Bueno sería que por parte de Rosa Diez y Robles se llegue al fin a la misma conclusión.
Votar en Cataluña a UPyD es tirar un voto por la libertad y la unidad de todos los catalanes que Ciudadanos ha demostrado que defiende como nadie

#15 Torrescárcela, Barcelona, 24/11/2010 - 19:47

Al fin se oyen voces razonables entre los militrantes o exmilitantes de UPyD. Al los culpables de q no se haya llegado a un acuerdo entre dicho partido y Ciutadans la historia los va a juzgar con mucho rigor. Han retrasado varios años la regeneración democrática de España. Las bases piden acuerdo

#14 pepe, tarragona, 24/11/2010 - 16:38

Estoy totalmente de acuerdo creo que la opción para los no nacionalistas es Ciudadanos. Tenemos que conseguir 10 escaños. Es posible.

#13 Elisa, Barcelona, 24/11/2010 - 14:16

Hernández Guardia es la coherencia y la honestidad en persona. El voto Unionista y Constitucionalista en Cataluña es a Ciudadanos. No le premiaron con un cargo en el Consejo de Dirección. Como Cofundador de UPyD ya era de la dirección nacional desde la fundación y ratificado en el Congreso.

#12 julius, bcn, 24/11/2010 - 13:51

Votar UPyD o C'c és tirar el vot a la paparera. No serveix per a res, donat que tots dos partits tenen un programa irreal, decimonònic i allunyat dels problemes que té Catalunya, Espanya i Europa.