Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2017. 13:44h.

L'expresidenta del Parlament acusa un tertulià de TV3 d'"escopir contra Catalunya"

Núria de Gispert diu que és "un terrorista de la informació" i es pregunta "si és de Ciutadans"

L'expresidenta del Parlament acusa un tertulià de TV3 d'"escopir contra Catalunya"

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha acusat l'economista Gonzalo Bernardos d'"escopir contra Catalunya" durant el programa Preguntes freqüents d'aquest dissabte. De Gispert ha manifestat al seu compte de Twitter que Bernardos és "un terrorista de la informació" i ha preguntat als seus seguidors si "és de Ciutadans".

L'economista ha compartit el tuit i ha apuntat que "aquí teniu una senyora que va ser presidenta del Parlament de Catalunya". "No em posaré al seu nivell i callaré moltes coses que podria dir. Només diré que el seu antic càrrec hauria de fer-li mesurar més les seves paraules", ha afegit.

Finalment, Gonzalo Bernardos ha explicat que "No milito en cap partit". "Tinc simpatia pels partits constitucionalistes, encara que bastant més per uns que per altres", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#50 seny, bcn, 11/12/2017 - 17:46

Núria, aquesta vegada has comptat 10 segons?
"terrorista de la informació", que equilibrat i institucional.
Lo del niño becerra recomanant esperar a abril per jutjar la situació m'estranya, ell que te gran capacitat per predir les catastròfes

#48 Casper, Bcn, 11/12/2017 - 17:08

La Bruja Pirula ataca de nuevo, es peor que Nosferatu, más mala que el veneno. Una crápula jubilada.

#47 Lo Pardal, La Figuera, 11/12/2017 - 13:09

Me llamó la atención la sarta de sandeces que dijo Bernardos. El Niño Bercerra alucinaba pero callaba. El tal Gonzalo, razonaba que se "habia perdido Impuesto de Sociedades", cuando todo el mundo sabe que se paga a la Administración central. Niño le dijo que solo se perdia ITP-AJD, pero Bernardos iba a lo suyo y no era la economia.

#47.1 Ignasi , Barcelona, 11/12/2017 - 15:13

En aquest moment s'ha perdut el ITP, però en cas de l'imperi de la República també es perdria, entre d'altres l'Impost de Societats.

#47.2 Lo Pardal, La Figuera, 11/12/2017 - 20:04

En que quedamos Ignasi?. Ahora haceis los numeros del gran capitan? Resulta que Cataluña es independiente y por esto Bernardos afirma sandeces?. Entonces si es así, réstalo de España. No que sabes sumar y restar Ignasi? Pues dejad de mentir cojones!

#46 Ese tal Gómez, Osetia del sur, 11/12/2017 - 12:20

Heriberto Barrera,Carmen Forcadell y la Gispert...pero q clase de freaks xenófobos han presidido el parlament?

#45 joan, manresa, 11/12/2017 - 11:26

El Casal,11,20 h.--Molts companys de "La tertúlia"hem seguit potser centenars de debats ,sigui a la radio a a TV. El Sr. Bernardos sigui per convenciment o per tocar els picarols...,o potser per creures amo i senyor de la veritat absoluta ,pot arribar a ser insultant en algunes situacions sofertas a Catalunya.No es pot contestar amb altre insult.