Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2018. 12:24h.

L'expresidenta del Parlament fa de 'trol' a twitter

Núria de Gispert increpa usuaris que ni tan sols l'esmenten: "ves a pastar fang!"

L'expresidenta del Parlament fa de 'trol' a twitter

L'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha carregat contra Ada Colau i els comuns en general per la seva gestió a Barcelona. De Gispert ha utilitzat com a argument els seus "vuit cognoms catalans" i s'ha dedicat a increpar usuaris que parlaven amb d'altres persones i que ni tan sols l'esmentaven, ni directa ni indirectament, en la conversa. A més, afirma que els 'comuns' "em feu pena", que el PSC "fa fàstic" i torna a ironitzar sobre l'origen d'Arrimadas.

De Gispert, d'inici, replica amb correcció una piulada de BCN en Comú: "Jo crec sincerament que no tornareu a guanyar. En tres anys BCN ha perdut inversió pública, competitivitat, inversió en afers socials , suport al comerç i a les pymes. També ha perdut modernitat i estil. No podem tenir una ciutat provinciana i sense ànima", afirma.Davant d'algunes respostes, l'expresidenta pregunta a un usuari "però, on viu vostè? A bcn? No ho crec. Necessitem una altra força política i no pas la de la senyora Colau". A criteri de la dirigent de Demòcrates -"la CUP d'ordre", tal i com ella mateixa reivindica- "és una greu responsabilitat no haver-la fet fora".

"Visc a a Barcelona tota la meva vida, igual que els pares, avis i besavi. Li sona allò dels vuit cognoms catalans? I he viscut tots els canvis de la ciutat i els pitjor ara. Li agradi o no a vostè", remarca. "Em feu pena", li etziba a una altre usuària que li retreia, amb educació, el to de les seves piulades.Tot seguit, en una conversa de tres persones a twitter en la qual ni està inclosa ni es parla sobre ella, De Gispert decideix intervenir, davant de la sorpresa d'altres usuaris, per etzibar un "ves a pastar fang!" a una usuària que defensa que el 47% dels vots no és suficient per declarar la independència .De Gispert també carrega contra el dirigent del PSC, José Zaragoza, que havia opinat que "l'independentisme té aires de superioritat. Es creuen més moderns, més llestos, més democràtics i fins i tot més rics que la resta d'Espanya". "I no som més rics ni més llestos perquè España és fica pel mig", replica l'expresidenta de la cambra. Pel que fa al PSC, opina que "ja no fan ni pena, fan fàstic".

Finalment, també fa referència a les fotografies que es va fer la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, al Parlament per una revista de moda: "a mi em queda claríssim, aquesta revista es deu vendre molt bé a Jerez, a Cádiz....", escriu al respecte.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#35 Capit@n España, Calli, senyora, calli, que fa mal sentir-la, 18/04/2018 - 10:27

Aquesta senyora opta seriament a que la contractin com actriu per la nova versió del Mago de Oz.....

#34 Alejandro, Barcelona, 18/04/2018 - 08:36

La Joana con sus ocho, 20, o 400 apellidos catalanes nos quiere recordar, por si lo hemos olvidado que, ella es de raza aria, no como los del Ebro para abajo que somos árabes y semitas pero, hay que ver que son feos de coj algunos arios, XD , debe ser también cosa de los genes, digo yo.

#33 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 18/04/2018 - 01:42

Aquesta dona li dona fort al Jack Daniels oi ?

S´ha pres massa al peu de la lletra aixo de viure la jubilacio amb alegria.

#32 Ciudadano X, Barçalunya Qatar Foundation (Tabarnia), 17/04/2018 - 23:19

La vieja de los Goonies vuelve al ataque

#31 Lo tortosí, Tortosa, 17/04/2018 - 23:04

La marffanta del Rastre en acció.