Publicitat
Política · 5 de Gener de 2016. 19:38h.

L'expresidenta del Parlament insinua un boicot a La Vanguardia

Núria de Gispert proposa “prescindir-ne” del diari per un article de Rafael Jorba

L'expresidenta del Parlament insinua un boicot a La Vanguardia

Tuits de Núria de Gispert i de Pep Martorell

L'expresidenta del Parlament i actual dirigent de Demòcrates de Catalunya, Núria de Gispert, ha insinuat fer un boicot a La Vanguardia per un article de Rafael Jorba on es cita a un militant de la CUP que considera Mas “un cadàver polític” i el procés un “frau”. “Caram! I penós”, ha exclamat l'expresidenta. A més s'ha preguntat si La Vanguardia podrà “canviar aquest nou estil de fa molts i molts mesos”. “Si segueix així potser prescindir-ne”, ha reblat.

 

De Gispert responia un tuit del seu company de partit i actual Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya. Josep Maria Martorell ha reproduït un fragment de l'article de Rafael Jorba i ha dit que “articulistes de La Vanguardia citant cupaires que consideren Mas un 'cadàver polític' i el procés un 'frau'”. “Caram...”, ha afegit.

 

L'article d'opinió de Rafael Jorba analitza els darrers mesos de la política catalana i assegura que CDC “ha sacrificat a l’altar de l’anomenat procés el seu perfil liberal i reformista”. Jorba també explica com Convergència ha perdut pes electoral en els darrers anys fins arribar a ser la quarta formació política a Catalunya en les darreres eleccions generals. El periodista assegura que “el procés del president Mas ha mort” i al mateix temps demana una “oferta de l'Estat” per no obrir “un altre procés, amb nous protagonistes i noves forces en escena”.

 

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#67 JOSEP RUIZ GARCIA, SANTA COLOMA DE FARNERS, 08/01/2016 - 18:33

NOIS I NOIES, QUE NO TENIU ULLS A LA CARA PER SABER DE FA TEMPS DE QUIN COSTAT CARREGA "LA VANGUARDIA" ???
CUNI, FOIX, JORBA... ETC.ETC.
I PER DISSIMULAR...LA RAHOLA, EN FRANCECSC MARC ALVARO....VOL FER QUE CREURE QUE SON IMPARCIALS PERO ES NOTA EL LLAUTO.

#66 Suscriptor, Sant Feliu de Guíxols, 08/01/2016 - 13:11

Sin esa serie de creadores de opinión que manifiesta un comentarista de esta página, muchos suscriptores como el que escribe y tantos lectores prescindirían de este diario como independiente. Hay gente a la que le conviene leer más libros y más artículos bien argumentados.

#65 laura, lleida, 07/01/2016 - 21:46

Aquesta senyora és una de les cares visibles de Demòcrates per Catalunya, escisió d'Unió Democràtica. La nova política. "No hace falta decir nada más".

#64 Sandra Argemí, Sant Cugat, 07/01/2016 - 19:25

Amb aquests comentaris, que són declaració d'intencions, aquests Demòcrates demostren que no són tan "demòcrates". Ja fa temps que van perdre la vergonya i el sentit del ridícul. Se'ls veu el llautó i es confirma que només volien la cadira.

#63 Joan Garcia-Alsina, # 76 Vergonzoso, 07/01/2016 - 17:47

Totalmente de acuerdo con la Sra. de Gispert: Ya hace demasiado que La Vanguardia ha perdido el equilibrio entre las opiniones y articulos pro y contra soberanismo, decantándose claramente por éstos. La lista de Jorba, Granell, Lopez Buirniol, Zarzalejos, Onega podría alargarse mucho.