Publicitat
Política · 13 de Maig de 2009. 22:11h.

L'exregidor de CiU ara a UPyD va festejar amb ERC

Va presentar un acte de la plataforma de Pere Esteve amb Maria Mercè Roca i Miquel Strubell

L'exregidor de CiU de Ripollet, Josep Gabarra, que acaba d'ingressar a Unión Progreso y Democracia (UPyD) com va avançar aquest diari, va participar en un acte de la plataforma Catalunya 2003, la plataforma impulsada per Pere Esteve després de la seva marxa de CDC propera a ERC, el 15 de març del 2003. En l'acte, al que van assistir unes 40 persones, van participar l´escriptora i diputada per ERC, Maria Mercè Roca, el president de l´associació, Miquel Strubell, i l'aleshores regidor independent, Josep Gabarra. 

"Els conferenciants van reivindicar els signes d´identitat catalana en un moment polític que Maria Mercè Roca va qualificar de manca d´autoestima i indiferència. Així, els ponents van senyalar que sovint infravalorem "el nostre" i van destacar la necessitat de protegir el català. Per la seva part, Strubell va incidir en el tracte desigual d´Espanya amb Catalunya", segons va publicar llavores el setmanari Ripollet.

El propi Josep Gabarra, en una entrevista a e-notícies, ha manifestat, sobre l'Associació Catalunya 2003, que "m'unia una amistat amb Pere Esteve d'haver-hi treballat durant temps". "Vam tenir una entrevista a la conselleria de Comerç i ens va proposar de col·laborar en aquesta plataforma", ha recordat. 

"Li vaig dir que els que havíem marxat no érem independentistes, però volíem treballar per a Catalunya i ens sentíem orfes. Vam arribar a fer un acte. Però la plataforma se'n va anar en orris amb la mort d'Esteve. Es va oferir als seus membres entrar a ERC, però tots ho vam rebutjar", ha afegit.

Josep Gabarra, en un acte de CiU
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 silvestre total, el bosc, 14/05/2009 - 13:05

Molt senzill: és un col·leccionista de sigles

#1 jaume, Puigcerdà, 14/05/2009 - 09:21

Hi ha gent molt estranya...