Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2010. 19:42h.

L'exsecretari general denuncia que hi ha "delinqüents" a PxC

Pablo Barranco lamenta el tracte "injust, de menyspreu, vexatori i amenaçador"

L'exsecretari general denuncia que hi ha "delinqüents" a PxC

Pablo Barranco, aplaudint, a la convenció electoral del passat mes de març

L'exsecretari general de l'ultra Plataforma x Catalunya, Pablo Barranco, i l'exapoderat, Esteban Gómez Rovira, han fet arribar un comunicat a e-notícies en què afirmen que "que en cap moment es va demanar opinió al Comitè Electoral" i que "l'aportació econòmica (patrocini de part de la campanya) del Sr Barranc ja s'ha realitzat, encara que en la reunió es va proposar la possibilitat d'una segona fase ".

També que van "suggerir alguns canvis en la textura dels discursos en els actes públics, a més d'altres propostes vinculades a aspectes organitzatius" que durant la reunió "el lletrat apoderat únic de PxC, Esteban Gómez-Rovira, que no havia estat convocat, va manifestar el tracte injust, de menyspreu, vexatori i amenaçandor sofert per Pablo Barranco, sent aquest ni més ni menys que el secretari general del partit".

"Així mateix, ha manifestat que no es podien seguir emparant 2 delinqüents, en aquell temps, presents entre les 16 persones de la sala, i dirigint-concretament al president, li va assenyalar i va reafirmar: I tu saps qui són ".

"La situació va concloure amb la immediata sortida de la sala, per iniciativa pròpia, del secretari general, del lletrat i de dues persones més de la Junta, pel que en conseqüència, en cap moment es va produir l'expulsió esmentada, sinó d'una decisió unilateral de dimissió del secretari general".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Adolf, Badalona, 04/11/2010 - 14:35

Pablo Barranco tampoco es agua limpia, sus negocios no le van bien, y necesitaba entrar en la Generalitat para tener contactos. Por suerte lo han echado a tiempo. Se rumorea que tiene contactos con la antigua CEDADE.
El que este libre de pecado...

#21 mpepa, tarragona, 28/10/2010 - 18:20

tot això es per undir al partit i a l'anglada el que li fastidia al barranco es que vol ser al segon i no pot...es pensa que perque te molts diners pot comprar el món.
El senyor Pablo Barranco, ara farà el posible per posar al partit a parir, i també a militatant, ja es veu que te molta enveja.

#20 yop, Badalona, 28/10/2010 - 15:48

Para acusar de delincuientes hay aue demostrarlo, no se puede llegar a un partido y besar el santo, xq siempre habra gente q ha dado mas el cayo que el.
. Las cartas de MD son muy emotiva pero hay que demostrar y no decir x decir, todo huele a una campaña del sistema para frenar su unica oposicion

#19 manel, sant just, 24/10/2010 - 15:54

què feia en Barranco avui a Sant Just a la fira fen propaganda per PxC sota una gran pancarta de PxC amb la seva foto com a candidat?
Coherència??

#18 Marc, Vic, 24/10/2010 - 12:53

El número dos mai ha estat Pablo Barranco. El número dos ha estat sempre i ho seguirà sent l'August Armengol.
Endavant PxC.