Publicitat
Política · 16 de Gener de 2013. 20:47h.

L'extresorer del PP tenia 22 milions a Suïssa

Bárcenas hauria traspassat els diners a altres comptes quan va ser imputat pel cas Gürtel

L'extresorer del PP tenia 22 milions a Suïssa

Bárcenas, en una foto d'arxiu

L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, tenia 22 milions d'euros en un compte bancari a Suïssa, que va traspassar a altres comptes quan va ser imputat pel cas Gürtel, segons la documentació que ha rebut el jutge Pablo Ruz procedent del país helvètic.

Ruz ha enviat tota la informació a l'Agència Tributària i a la policia perquè n'informin sobre aquests cinc comptes, quatre dels quals estarien presumptament vinculats a Bárcenas, i la cinquena a un altre imputat pel cas Gürtel.

Segons la informació que ha arribat al jutjat, l'extresorer popular va arribar a tenir més de 22,1 milions d'euros a finals de 2007 al Dresdner Bank a nom de la fundació panamenya Sinequanon.

L'aute del jutge Ruz sospita que el compte estava vinculat a Bárcenas perquè el banc identificava al seu client amb les inicials Mr. LB, LB o LBG. També perquè ho feia de manera completa amb còpia del seu DNI.

Aquestes mateixes fonts han afegit que l'imputat hauria procedit a realitzar diverses transferències des del seu compte, abans de tancar-la, transferint tots els actius a un altre compte de la mateixa entitat després de declarar davant el Tribunal Suprem al juliol del 2009. També a un compte d'una segona entitat bancària suïssa.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 17/01/2013 - 16:18

Sigui la bandera que sigui amb la que 'ls politics vulguin embolicar-se,cal firmeza i que la llei funcioni contra tot el que defrauda i delinqueix.

#9 María Jesús, Barcelona, 17/01/2013 - 10:22

Pretenden cargarse una familia, jajajajaja, concretamente una familia de corruptos, aunque un poquito menos de los Pujoletti

#8 Kropotkin, Vic, 17/01/2013 - 10:21

Catalanistas: Si, los del PP son unos chorizos, pero vosotros tambien. No busqueis excusas. El choriceo es el mismo en ambos casos. Basta de tomar el pelo a los ciudadanos de Cataluña. Sois los mismos indios con distintas plumas.

#8.1 Enric, Barcelona, 17/01/2013 - 10:28

Com que "pero vosotros tambien"? Així sou els espanyolots: "y tu más" Aquí volem que tots els xoriços vagin a la presó però que ho digui un jutge, no un diari. Vos ataqueu l´independentisme per això, nosaltres podrem atacar l´ espanyolisme també, no?
Feu pena i vergonya! Que surti Aznar a parlar

#8.2 Psiquiatra/e, Sant Boi, 17/01/2013 - 10:44

Copro! s'acosta la justicia de veritat, no la que tú t'inventes. El tremolor de cames és immens. Ho teniu fotut els xoriços ( i els mentiders)

#6 Enric, Barcelona, 17/01/2013 - 09:16

I en temps d´Aznar! Que surtin els del PP (Cospedal, Montoro) a demanar explicacions al Gran Jefe.

#5 amarilon, bcn, 17/01/2013 - 07:10

El Periódico: "Cospedal afirmó en noviembre que si un presidente del PP tuviera cuentas en Suiza debería dimitir"
Esperemos que la madre soltera, pregonera de religión en Semana Santa, cumpla sus promesas.