Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2012. 17:15h.

“L’hagués escopit!”

Rebuda hostil al president Mas en el congrés de CCOO a Barcelona

“L’hagués escopit!”

Mas, a l'arribada al congrés

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha estat rebut amb crits i xiulades pels delegats del congrés que Comissions Obreres de Catalunya celebra aquest cap de setmana.

Mas ha inaugurat aquest divendres el congrés i, des de l’entrada al recinte de la Fira de Montjuïc, ha estat escridassat. Els xiulets han augmentat quan el dirigent ha entrat a l’auditori on ha inaugurat el congrés.

“L’hagués escopit però m’haurien fet fora”, li ha dit un sindicalista quan el president passava pel seu costat. Mentre durava la xiulada de benvinguda, majoritària entre els assistents, Mas ha hagut d’escoltar com el responsabilitzaven de les retallades.

“Aquest és el culpable! És qui ens fa fora dels nostres llocs de treball!”, s’escoltava des de les butaques de l’auditori. Ja al faristol, el president ha hagut de parar el discurs pels crits discrepants d’alguns.

“Quan a casa nostra convidem, convidem amb totes les conseqüències”, ha sortit al pas dels xiulets, el secretari d’organització del sindicat, Xesús González, quan s’ha iniciat l’acte.

Mas ha afrontat la situació amb respecte: “M’imaginava que hi hauria manifestacions de discrepància, però no volia deixar de venir i desitjar-los un bon congrés”, ha dit el dirigent.

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#45 josepxicot, Barcelona, 15/12/2012 - 23:45

Com els sindicats verticals franquistes,en Mas fa
de Musolini,i els "representats" dels traballadors
reben les "ajudes" que els fan bullir l ´olla.per que
el de treballar no es una actitud digna d´aquests
sindicalistes.Colla de vividors !!!

#44 Quim, Pineda de Mar, 15/12/2012 - 15:38

Mentre els sindicats siguin tant sectaris i culpin de tot als altres, no aixecarem el cap. Segur que la culpa és de la Generalitat o de CiU? Si és de la Generalitat el tripartit deu tenir quelcom a veure-hi, no?
CiU és culpable de la crisi? CiU és culpable de l'espoli fiscal? Sou uns rucs.

#43 Séneca, Barcelona, 15/12/2012 - 11:33

Tal com estan les coses, que volia en Mas que el sindicat de classe marxista leninista l'acollís amb una peça de Haendel i aplaudiments? No té sentit que es fiqui en aquestes boques de llop tan hostils.

#42 Cigronet, SFG, 15/12/2012 - 11:27

En Mas no és ni ha estat mai el meu amic. abans al contrari. Però si s'ha d'escopir algú, potser que primer ho feu als vostres capitostos sindicalistes que estan vivint de "la sopa boba", mercès a les milionàries subvencions estatals. Vosaltres, no sou més que titelles a les seves mans

#41 Oriol, BCN, 15/12/2012 - 11:21

Doncs, aquest video resumeix de forma concisa les raons del per què jo, funcionari d'universitats, NO estic afiliat a cap sindicat, ni ho estaré MAI.

Per cert, comparteixo molts dels comentaris de més avall, en la línia de la menjadora a la que són addictes els SINDICALISTES PROFESSIONALS.