Publicitat
Política · 22 de Març de 2011. 20:28h.

L'herència de Mascarell

La Sindicatura fiscalitzarà el Fòrum de les Cultures, impulsat per l'actual conseller de Cultura

L'herència de Mascarell

Mascarell, en una foto d'arxiu

La Sindicatura de Comptes investigarà la gestió comptable, les despeses, els contractes i convenis i els comptes del Consorci Fòrum de les Cultures Barcelona i de la societat Fòrum Universal de les Cultures 2004 SA, a instàncies del PPC. L'actual conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va formar part del consell d'administració del Fòrum de les Cultures.

El Parlament ha aprovat una proposta de resolució presentada pel PPC a la Comissió de la Sindicatura de Comptes que ha estat defensada pel diputat Pere Calbó i que es va presentar a petició del president del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz.
 
El portaveu del PPC, Enric Millo, ha explicat que “donat que en aquesta legislatura ha canviat l’aritmètica parlamentària hem tornat a presentar una proposta que se’ns va denegar anys enrere”. En aquest sentit, donada l’aprovació de la proposta, ha mostrat la seva satisfacció perquè “els grups del tripartit que en el seu dia van votar en contra, ara que no són al Govern canviïn d’opinió”.

Tanmateix, referint-se a CiU ha assenyalat que “no s’entendria que aquells que van votar a favor de la proposta ara fessin el contrari”. “No prejutgem res, però volem saber. No prejutgem res, però exigim transparència”, ha explicat el portaveu popular.

En aquest sentit ha afegit que “creiem que és imprescindible que es puguin clarificar els comptes del Fòrum de les Cultures. Fins ara no ha estat possible perquè l’anterior Govern no ho va voler. Ara, tenim l’oportunitat per fer-ho. No desaprofitem aquesta oportunitat”. Millo ha recordat que "a l’esdeveniment es van destinar 215 milions d’euros, una tercera part aportats per la Generalitat”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Alexei, Barcelona, 23/03/2011 - 15:39

7 anys després??

#5 jajjaaa, Barcelona, 23/03/2011 - 13:21

doncs aques està en els millors, i a sobre recolza a Trias jajajajajaaa

#4 Joan Queixas, Barcelona, 23/03/2011 - 13:04

A bones hores!Ja ho deuen haver anagat tot. Però Mascarell és un frau, el que ha portat Catlunya i Barcelona al col.lapse d'infraestrucutures culturals ara a d'arreglar el desgavell.Ull CiU! que ja ha pactat amb l'Hereu per no haver-se de menjar el marró.

#3 Ramon, Barcelona, 23/03/2011 - 12:54

Torna al PSOE, Mascarell, torna al PSOE i a l'instant hi haurà carpatassu.

#2 MARTA, tarragona, 23/03/2011 - 12:19

On era la Sindicatura de Comptes de l'any 2004?
Potser tots eren tant amics!