Política · 28 de Juliol de 2021. 18:12h.

L'herència del PSOE a Andalusia

La Junta troba "una superestructura administrativa" amb "duplicitats i despeses innecessàries"

L'herència del PSOE a Andalusia

Susana Díaz, expresidenta de la Junta d'Andalusia

Les 54 auditories del sector públic instrumental encarregades per la Junta d'Andalusia desvetllen "una superestructura desproporcionada, poc operativa, plena de duplicitats i despeses innecessàries" en els 37 anys que el PSOE va governar la comunitat, segons ha publicat el Govern andalús en un comunicat.

El comunicat explica que "durant els anteriors governs es va anar desenvolupant una superestructura administrativa al voltant de la mateixa estructura de la Junta". Això va provocar duplicitat de funcions i competències dins de l'estructura que forma la Junta.

El sector públic instrumental andalús consta 92 entitats que, al tancament del 2018, comptaven amb un total de 28.443 treballadors. El personal laboral general d'aquests ens instrumentals es va reduir i a finals del 2020 en costaven oficialment de 16.987 treballadors.

La realització d'aquestes auditories era un dels requisits de Vox per donar suport a la investidura de Juanma Moreno (PP) com a president de la Junta. El vicepresident Juan Marín (Ciutadans) va manifestar que els resultats complets es faran públics en pròximes dates al portal de transparència de la Junta, són més de 6.000 pàgines.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/07/2021 - 23:43

Lo que ha hecho PP-Vox-Ciudadanos en Andalucía es lo que muchos esperábamos que hiciese el PSC cuando llegó al poder. No solo no lo hizo, sino que destapó su verdadera cara, la de ser un partido separatista. En aquel momento solo sus dirigentes, hoy día el partido al completo. Son parte de la misma mierda corrupta.

#3.1 pepe, Andorra, 29/07/2021 - 11:31

los peperos lo han hecho pq no les quedaba otra, no pq les apeteciese. Aunque muchos no lo sepan, el PP no es mas q el ala izquierda del PSOE y el Psoe no es mas q el ala derecha del PP. Mismos perros, diferentes collares.

#2 BJMR, Bilbao , 28/07/2021 - 19:52

Andalucía siempre se consideró como la cuna del enchufismo, la subvención y la mamandurria, además de la distracción del dinero público, pero me da la impresión de que el día que se haga una auditoría similar en Cataluña, lo de aquella comunidad van a parecer aprendices.

#2.1 I ara!, Chez Titole, 28/07/2021 - 22:34

Aixó a c asa nostra no passa, aqui tenim l'slogan "quanta dignitat" que vol dir transparència, honestedat i la feina ben feta, ningú endolla ni pìspa, i no no us ho creieu mireu TV3.