Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2011. 09:12h.

L'històric López de Lerma se'n va de CDC

Va ser exvicepresident del Congrés, però Trias li va barrar el pas

L'històric López de Lerma se'n va de CDC

López de Lerma

El diari La Vanguardia, en la seva secció 'Pel forat del pany', explica que el comité executiu de CDC va prendre dilluns la decisió d'expulsar del partit un militant històric de Girona, Josep López de Lerma, que va ser sis vegades cap de llista a les eleccions generals i va exercir durant sis anys com a vicepresident del Congrés.

López de Lerma, que és columnista del Diari de Girona, s'ha mostrat darrerament molt crític amb el partit i els seus dirigents, fet que va molestar a Convergència. La jornada de reflexió abans de les eleccions municipals va anunciar el seu vot per a la candidata socialista, Pia Bosch.

Un cop decidida l'expulsió, López de Lerma va decidir cursar la baixa voluntària i va presentar una carta de renúncia. La designació de Xavier Trias l'any 2000 com a cap de llista a les generals li va barrar el pas.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 joan, manresa, 06/07/2011 - 17:55

El Casal obre la seba finestreta desde Morolandina,( Abans Manresa,demá Al-Manresam).--Home,que volen que els diguem...,si a sobre diu que votará a socialistes.,que es pensaba que farien.?Ai senyor,.Algú s'imagina un de l'executiva del PSC-PSOE dien que votará a Convergencia.?No entenem las criti

#12 pepita, de poble, 06/07/2011 - 17:35

Un grand politic, no entenc res, veig que a Cultura hi ha "Mascarell " i de retruc el "Pluma " del psoe , ultim era a urbanisme, . QUE DEU NI DO.............

#11 Trebla, Sabadell, 06/07/2011 - 17:05

Hi ha critiques constructives i critiques destructives i aquest senyor nomès criticava per destruir, entenc que tenia gelosia per algun motiu i ha estat normal que el fesin fora. No entenc com han esperat tant perquè el ZP ja l'havia fitxat per algun càrrec mes aviat anticatalanista.

#10 Fermín, Lleida, 06/07/2011 - 16:58

El régimen no quiere críticos

#9 gerard, bcn, 06/07/2011 - 15:25

Ja era hora !!! És extrany tanta determinació en Convergència !!!!