Publicitat

Rufián ha passat d'anunciar que només estaria 18 mesos al Congrés a votar els Pressupostos pel català a Netfilx

L'home del 6%

El govern espanyol ha tancat un acord pressupostari amb ERC que permetrà al govern de Pedro Sánchez aprovar els pressupostos. Entre les qüestions acordades hi ha una quota per al català en les plataformes audiovisuals.

L’acord obliga les plataformes com Netflix a incloure la versió en català d'un contingut si està disponible. A més a més, un mínim del 6% dels films hauran de ser produccions en català, euskera o gallec.

El diputat d’ERC Gabriel Rufián ha tret pit per l’acord esmentat i ha recordat que “ERC va prometre que aconseguiria quotes i incentius. I és exactament el que s’ha pactat i el que s’ha aconseguit. S’estableix una obligatorietat d’incloure una quota de llengües cooficials del 6%”. “Ens sembla important l’acord que s’ha obtingut de mínims, però som conscients que encara li queda moltíssim recorregut”.

D’aquesta manera, Gabriel Rufián passa a ser en pocs anys una de les veus més ‘radicals’ de l’independentisme a consolar-se amb el que ell mateix denomina “acord de mínims”.

El dirigent d’ERC, el 2017, va tractar de traïdor Carles Puigdemont quan aquest estava a punt de convocar eleccions autonòmiques i va fer la coneguda piulada de les “155 monedes de plata”, per tal de pressionar l’expresident a que tirés endavant l’independència unilateral.

Rufián, a més, va prometre a la seva arribada al Congrés el 2015 que la seva estada màxima a la cambra seria de “18 mesos”, atès que un cop Catalunya fos independent la seva permanencia no tindria sentit. A dia d’avui, el diputat d’ERC ja porta quasi 72 mesos al Congrés.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Sarola, Castelldefels, 26/11/2021 - 07:09

¡ 95% Fems i 5% Serredures !.

#13 Figueras, Figueras, 25/11/2021 - 21:02

El procés ha traído de la mano a muchos iluminados, pero con este personaje, además, un payaso mentiroso.

#12 Capit@n España, Purgandus populus!!, 25/11/2021 - 16:37

Vuelve a explicarnos, Carlos, lo de las alubias con chorizo, gambas, pijama de postre y que se podía repetir que cada vez que lo leo me meo de la risa..jajaja ;-)

#11 LoisA, Tabarnia, 24/11/2021 - 13:15

Ay Rufián, ufián, la historia juzgará lo dañino que fuiste para Cataluña presionando para que no hubiera elecciones con aquello de las 155 monedas de plata. Si hubiera habido elecciones se hubiera ahorrado mucho sufrimiento a los catalanes . Pero quizás eso es lo que interesaba en ese momento? Pero ya verás como Carles no olvidará aquello,

#10 LoisA, Tabarnia, 24/11/2021 - 12:43

Palabra de Rufián.