Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2018. 17:54h.

L'home que donava lliçons

El president que feia tuits supremacistes va ara d'antifexista

L'home que donava lliçons

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha qualificat "feixistes" els que despengen llaços grocs i els ha tractat d'"agressius", "violents", "intolerants" en un article a la premsa, però la seva empremta digital a les xarxes socials mostra uns missatges entre el 2011 i el 2014, que ja no estan disponibles perquè els va esborrar, en què fa servir la paraula "espanyols" de manera despectiva.

"Els espanyols només saben espoliar", "Evidentment, vivim ocupats pels espanyols des de 1714", "Francesos i espanyols comparteixen la mateixa concepció anihiladora de les nacions que malviuen en els seus Estats", "Fora bromes. Senyors, si seguim aquí alguns anys més correm el risc d'acabar tan bojos com els mateixos espanyols", "Anem en cotxes particulars i ens ho vam pagar tot. No fem com els espanyols", son alguns dels comentaris que va fer.

Torra va fer afirmacions com: "els espanyols a Catalunya són com l'energia: no desapareixen, es transformen", "Vergonya és una paraula que els espanyols fa anys que han eliminat del seu vocabulari", "Sobretot, el que sorprèn és el to, la mala educació, la pijería espanyola, sensació d'immundícia. Horrible".

També va fer comentaris despectius contra dirigents polítics o partits: "Escoltar parlar a Albert Rivera de moralitat és com escoltar els espanyols parlar de democràcia" i "[Els del PSC], pobres, parlen l'espanyol com els espanyols".

25417-torra.jpg

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#45 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/08/2018 - 13:30

"El juez rechaza la querella de Torra contra Bono por injurias"

Quina llastima. Hagues sigut fantastic tenir una sentencia judicial que certifiques que el feixisme viatja en cotxe oficial a Catalunya.

#44 Vlac, Barcelona, 05/08/2018 - 12:16

Está muy bien que recordéis los Twiters de este elemento, para que no se pierda la memoria histórica y que todos sepamos que energúmeno es el President de la Generalitat.

#42 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 05/08/2018 - 09:03

Señores de e-noticies ¿y el cartel de la crida del blanco supremacista gritandole a un negro porque evidentemente no habla catalán? Un cartel que es todo un éxito de critica y público...

https://www.elperiodico.com/es/politica/20180804/el-logo-de-puigdemont-y-la-crida-nacional-que-se-ha-hecho-viral-6975749

Tiro en el pie del separatismo...

#41 Carles Ortí, Barcelona, 05/08/2018 - 08:18

Estic esperant que el món del teatre, de la cultureta, subvencionada, dels sindicats d'ensenyament, dels sindicats d'estudiants, dels col·legis professionals... emetin una crítica pública contra el president de la Generalitat. Oi què no passarà? Algú em pot dir et què?

#40 Carles Ortí, Barcelona, 05/08/2018 - 08:13

En una societat democràtica de debò, la gent estaria tot el dia al carrer demanant la dimissió d'un senyor que ha fet declaracions i compartit opinions més que reprobables per a la condició humana. El pensament de Torra és incompatible amb l'exercici del poder públic. És una vergonya per a Catalunya i quedarà per sempre com a humiliació.