Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 10:56h.

L'home que es vantava dels bombardejos a Catalunya lloa Chacón

Gregorio Peces-Barba la troba "bona i competent" i li agraeix que vulgui "integrar el PSC en un partit únic"

L'home que es vantava dels bombardejos a Catalunya lloa Chacón

Peces-Barba

Un dels pares de la Constitució espanyola i dirigent històric del PSOE, Gregorio Peces-Barba, mostra la seva gratitud a Carme Chacón en un article a El País. L'expresident del Congrés considera que "resulta estrany que s'hagi considerat que era el lloc adequat per al llançament de Carme Chacón com a candidata a la secretaria general del PSOE per substituir Zapatero".

"És veritat que ha estat ministra de Defensa en el govern socialista i, a més, una bona i competent ministra. Això és possible com a militant del partit germà que és el PSC per l'executiva? Es pot situar al mateix nivell la candidatura a la Secretaria General del PSOE?", es pregunta.

"Al meu parer la seva decisió és positiva per integrar el PSC en un únic partit, almenys en el seu programa i en els seus objectius. Queden lluny amb la decisió de Carme Chacón els temps de la independència i del grup parlamentari propi per al PSC. A la Carme i la seva candidatura cal agrair aquesta constructiva aportació", conclou.

Peces-Barba va ser motiu de polèmica mesos enrere després d'afirmar, durant un congrés d'advocats a Cadis, que "potser ens hagués anat millor si ens haguéssim quedat amb els portuguesos i haguéssim deixat els catalans".

L'expresident del Congrés va assenyalar que "la llengua pròpia de tot l'Estat és el castellà, i també és la llengua pròpia de Catalunya". "A Espanya no hi ha més que una nació sobirana, encara que pot haver-hi més nacions culturals", va afegir abans de dir que "no sé quantes vegades es va haver de bombardejar Barcelona, però aquest cop se solucionarà tot sense necessitat de bombardejar Barcelona".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Manola, Palma, 24/01/2012 - 20:32

Gregorio Peces-Barba, Carmen Chacón... Dios los cría y ellos se juntan jo jo jo jo

#8 fideli, rdnes, 24/01/2012 - 17:06

Gregorio, la teva constitució és una merda... com es nota que sí, que és teva...

#7 Tomppa, Sabadell, 24/01/2012 - 14:52

Fa anys que vaig entendre que socialistes no són persones dolents sinó són només molt i molt TONTOS! Ells pensa que són persones bones però lluiten per unitat d'estat espanyol igual que totes feixistes d'història d'estat espanyol i dubto que ells no volen que castellà no sigui 'espanyol'.

#6 josep, igualada, 24/01/2012 - 14:39

La llengua propia de Catalunya es el Catalá, a mi el Castellá mel va impossá el franco i la democracia mel continua impossan, fins cuan?

#5 Libre, Barcelona, 24/01/2012 - 13:59

Peces Barba no se "vantava del bombardejos sobre Catalunya". Fue una simple metedura de pata, como todos cometemos y de peores, pero no fue la expresión de un deseo.
Chicos, el victimismo tiene que tener unos límites, de lo contrario es enfrentamiento gratuito lo que se busca.

#5.1 ton, sallent, 24/01/2012 - 20:00

saps que pasa, que quan va intertar arreglar-ho, encara ho va espatllar més, i a més amb articles inclossos a la premsa escrita, on no n´ hi ha no en pot rajar.