Publicitat
Política · 17 de Gener de 2012. 21:16h.

L'home que ha de motivar els mestres

Ensenyament nomena Alberto del Pozo nou director general de Professorat i Personal de centres

El Departament d'Ensenyament ha nomenat Alberto del Pozo com a nou director general de Professorat i Personal de centres. Catedràtic de Grec, és autor de diverses publicacions en l'especialitat de grec antic. També és autor de normativa del sistema educatiu i ha participat com a professor en cursos de formació adreçats al personal del Departament d'Ensenyament.

El nomenament de Del Pozo també ha estat ben acollit al PSC. Jordina Freixanet, secretària nacional del PSC, i responsable la secretaria de Xarxes Socials i també de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha assegurat en una piulada al twitter que "estic molt contenta del nomenament d'Alberto del Pozo com a nou director general del Professorat!"

Nascut a Conca l’any 1950, és llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona (1971). Els darrers 30 anys ha ocupat diferents càrrecs al Departament d’Ensenyament relacionats amb la gestió del personal docent.

Així, ha estat cap de servei de professorat de Batxillerat (1982-1987), subdirector general de Professorat (1987-2000), sotsdirector general de Provisió i Definició de llocs de treball de professorat (2000-2001), sotsdirector general de Relacions Laborals i Assumptes Socials (2001-2005), sotsdirector general de Gestió Econòmica i Selecció de Professorat (2005) i sotsdirector general de Gestió de Personal docent (des de novembre de 2005). Fins a l’actualitat, exercia el càrrec de sotsdirector general de Gestió del personal docent del Departament d'Ensenyament.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Joan Finselscollons, BCN, 19/01/2012 - 11:37

Que els del PSOE-psc estiguin contents ja és motiu suficient per sospitar, però a més quan veus que tota la seva carrera administrativa és en temps del tripartit, aleshores ja és per cagar-se. Cagar-se en CiU per la covardia permanent que demostra empassant-se endollats a dojo!

#6 joan, manresa, 18/01/2012 - 18:34

ti.)Sr.Del Pozo,no es reunexi de gent ( Inspectors) que només li dirán lo que Voste vol sentir,( ni espliqueriem la tira, em pels i señals)Façi alguna visita sorpresa i pregunta directament al Professorat,( si no tenen po),perqué existej la represalia sap.No ens allargarem més .REFORMA EDUCATIVA

#5 joan, manresa, 18/01/2012 - 18:30

tinu.)No es pot obligar i mantenir a L'Institut alumnes que no volen estudiar,i a més boicotejen a la resta.Cal endurir las penas per actes contra el Professorat,(insults,amenaçes,rebeldías)Han d'anar en compte per las escales,si van sols/solas han de sofrir insults,fins i tot a la Via publica (c

#4 joan, manresa, 18/01/2012 - 18:26

tinu.)professorat,(sempre i pot haber algun irresponsable).El Problema escolar dels Instituts,es L'ESO,aquí ya el greu problema .Sr.Del Pozo,Vosté es inteligent i conex,almenys u creyem que sap el verdader problema.Cal una reforma VERDADERA i DURADERA,i potenciar La Formació Professional.(cont

#3 joan, manresa, 18/01/2012 - 18:22

tinu.)els problemas de forma real.Sr.Del Pozo,als Instituts es una disbauxa en quant a la perdua de valors,disciplina,responsabilitat i estudi.Miri,a la tertulia tenim 3 companys amb fills/fillas aL'Ensenyament,(Instituts) i expliquen cosses que et posen la pell de gallina.No culpi al ( cont.