Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2019. 12:14h.

L’home que havia de “cosir” la societat catalana

Ciutadans i PP qüestionen la imparcialitat de Roger Torrent al capdavant del Parlament

Quan Roger Torrent va ser elegit com a president de la cambra catalana el 17 de gener del 2018 va fer un discurs, que va ser molt ben rebut per l’oposició, en el que afirmava que “vull contribuir a cosir la societat catalana, una societat d’identitats creuades. Davant d’aquesta pluralitat, la cohesió s’ha de fomentar en els elements comuns”.

Però la seva actuació -i la de vicepresident primer Josep Costa- està cada vegada sent més questionada per Ciutadans i PPC, que consideren que els crida a l’ordre només a ells i escombra cap a casa.

El portaveu del PPC, Santi Rodríguez, preguntat per e-notícies, ha afirmat al respecte que “amb aquestes paraules i penso molt sovint i en el seu moment les vaig valorar positivament, però malauradament una cosa són les paraules i les altres són els fets”. “El president del Parlament i el vicepresident estan sent sectari en l’aplicació del reglament”, ha afegit.

De fet, el passat 5 de novembre, durant una visita institucional a l’Oficina Antifrau, havua demanat a Inés Arrimadas i Xavier García Albiol qeu visitessin els presos independentistes perquè haguessin demostrat una mica més d'humanitat”. “Haguessin demostrat humanitat anant a la presó i mirant els ulls dels presos i les preses”, va insistir.

En els darrers mesos les topades han estat contínues. La llavors líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ja es va queixa el passat 8 de maig que "fa unes sessions de control vostè em va treure la paraula, em va treure temps d'intervenció quan jo li vaig dir als diputats que no es posessin nerviosos".

"Ara mateix el senyor Gómez del Moral acaba de fer en la seva intervenció la mateixa exacta frase que jo vaig fer, però vostè, no sé si estava distret o que quan fa la mateixa afirmació un company de files, no fa el mateix", va denunciar aleshores.

I el 22 de novembre va cridar a l'ordre al també diputat de Ciutadans Nacho Martín Blanco perquè, segons el seu parer, ha proferit "desqualificacions personals”. Martín Blanco es va limitar a citar textualment els articles del president de la Generalitat, Quim Torra, sobre les "bèsties tarades".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 11/07/2019 - 06:20

Joe ..... con Rogelio Torrente, parece que esta en Alemania de 1938. De que va el tractoriano xenofobo?.
Este es el que defendia al atracado Jordi Pujol en ek Parlament, haciendose el insolente .

#10 Didac B., Barcelona, 10/07/2019 - 19:48

Aquest milhomes es lo pitjor que ha tingut la institució en tota la seva historia. La ignorancia supina i la vanitat d'un ignorant han convergit en el personatge, un element que desde l'adolescencia que s'arrastra pels passadisos del seu partit i que en tota la seva vida ha treballat en res mes. No te ni nivell ni credibilitat es una nulitat

#9 rosa, Barcelona, 10/07/2019 - 19:13

És de pensament únic, nacional.....

#8 FARISEUS.CAT, Barcelona, 10/07/2019 - 13:15

Ja som acostumats a aquesta musica
portem ja anys sentint-la
es la mateixa canço de sempre

La culpa de tot es d'ELS ALTRES, faxes ...
i nosaltres SOM TAN BONS ...

Feu PENA I POR

#7 Fins els ovaris, Figueres, 10/07/2019 - 13:07

Expropiacions d'empreses no afins al règim...
No s'hauria de difondre tota aquesta informació a nivell internacional perquè vegin quina calanya tenim governant la societat catalana?

https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/repatriaciones-funcionarios-espanoles-arquitecto-proces_260055_102.html