Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2015. 17:46h.

L'home que va tornar a fer de carter

ICV recorda la "dignitat" de Jordi Miralles quan va deixar l'escó de diputat

L'home que va tornar a fer de carter

Miralles, fent de carter (Foto: TV3)

Els coordinadors nacionals d’ICV, Joan Herrera i Dolors Camats, han recordat la “dignitat” de l’exdiputat Jordi Miralles, que ha traspassat aquest dimecres als 53 anys, perquè quan va deixar el seu escó al Parlament va tornar a la seva feina de carter.

Herrera i Camats han volgut traslladar, en nom de tota la militància d'ICV, el condol a familiars, amics i companys d’EUiA per la mort del seu excoordinador general. Tots dos han posat en valor la capacitat de lluita de Miralles, la seva honestedat i el seu caràcter unitari sent una “figura cabdal” en la construcció de la unitat de l’esquerra i un dels artífexs que va fer possible que ICV i EUiA es tornessin a presentar conjuntament el 2003.

En una roda de premsa conjunta amb el responsable de política institucional d’EUiA, Toni Salado i la responsable de comunicació, Eva Balart, Herrera i Camats han volgut posar en valor i fer un reconeixement a la seva feina.

“Avui, homes i dones com el Jordi són més necessaris que mai: carregats d'experiència, d'intel·ligència i de molta fraternitat. Ja fa tres mesos que et trobem a faltar”, han conclòs Herrera i Camats, que consideren un “honor” haver coincidit en tantes lluites al carrer i al Parlament.

“Li vull reconèixer al Jordi la dignitat de la política que quan deixa l’escó, torna a fer de carter i segueix militant en les hores que té lliures. Després d’haver construït l’alternativa i del seu pas al Parlament forja juntament amb Candela López l’alternativa a l’Ajuntament de Castelldefels”, ha dit Herrera que ha afegit que “l’esquerra transformadora ha estat més útil gràcies a un home com Jordi Miralles”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pepet, Sabadell, 14/10/2015 - 22:01

Un HOME, és el més honrós que es pot desitjar; ser un HOME. Descansi en pau.

#7 Albert, BCN, 14/10/2015 - 21:48

M'ha sabut molt de greu. Descansi en pau.

#6 Marcel, Barcelona, 14/10/2015 - 19:50

Com tothom ric o pobre si ha mort en pecat mortal sense penedir-se anirà a l'infern. Així de senzill

#5 Aleix, Barcelona, 14/10/2015 - 19:40

Que la terra et sigui lleu company.

#4 ignasi, barcelona, 14/10/2015 - 19:23

Un heroi quotidià.