Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2022. 15:18h.

L'hora de la veritat

Borràs ha de decidir si Pau Juvillà pot votar en el ple d'aquesta tarda

L'hora de la veritat

La CUP demanarà a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, la delegació de vot de Pau Juvillà per al ple que tindrà lloc aquesta tarda i l'únic punt de la qual és la ratificació del dictamen que defensa l'escó del cupaire però preservant als funcionaris. Borràs, a l'inici del ple, haurà de decidir si admet o no el vot delegat que sol·liciten els anticapitalistes.

El Parlament farà avui dijous a les cinc de la tarda un ple per debatre i votar el dictamen de la Comissió de l'Estatut dels Diputats sobre la situació de Pau Juvillà. Abans de la votació del dictamen per part del ple, els grups parlamentaris disposaran d'un torn d'intervenció de cinc minuts cadascun, per ordre de major a menor representació, però acabant per JxCat i ERC.

La Comissió de l'Estatut dels Diputats va aprovar ahir a la tarda, per 82 vots a favor (ERC, JxCat, CUP i ECP) i 53 en contra (PSC-Units, Vox, Cs i PPC), el dictamen, que, entre altres punts, constata que "no és aplicable al diputat Pau Juvillà cap de les causes de pèrdua de la condició de diputat recollides a l'article 24 del Reglament del Parlament".

El text introductori del dictamen, entre altres aspectes, recull que "el límit a la desobediència política a la repressió de l'Estat passa per preservar els funcionaris de qualsevol tipus de responsabilitat penal i comptable per la qual puguin ésser perseguits".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Sarah, Tabarnia, 04/02/2022 - 13:00

JAJAJAJAJAJA Pero ¿cómo iba a admitirlo, pobrecilla, si ya le había dado de baja hace una semana? A escondidas, eso sí!!!
JAJAJAJAJAJAJA es pa cagarse

#14 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 03/02/2022 - 19:19

Us adoneu q vam pasar de la cleptocratica monarquia africana de Pujol a la republica caucasica dels seus pupils sense immutanos ?

L´unic q hem guanyat es q s´han acabat les extorsions, els xantatges i l´espoli dels dinerets publics, q no es poc, pero no pq hagin corregit les seves pulsions sino pq ja els es impossible seguir fent pais amb aquella

#13 Masias , Mis posaderas , 03/02/2022 - 18:31

Hay un cielo independiente catalán ?
Los pájaros maman ?
A qué huele la tramontana ?
Jamón con tomate o Ketchup ?
Tortilla española con o sin cebolla ?
Hablaban Adan y Eva catalán en la intimidad ?

Grandes cuestiones para debatir en el Parlament que tienen en vilo a la ciudadanía

#12 ferran, jonestown, 03/02/2022 - 18:20

la tachenka ha acabat acatant el que diu la JEC…

quanta dignitat!!!!…ni un pas enrere!!!!!…no sin mi jaguar!!!!!!

#11 Claudia, Manacor, 03/02/2022 - 17:52

Les autèntiques necessitats de la ciutadania, es veu que no figuren mai en l'orde del dia d'aquest parlament ben pagat, endogàmic i de fireta