Publicitat
Política · 24 de Juny de 2016. 14:13h.

Li buscaven una filla secreta a Artur Mas

Daniel de Alfonso va advertir Jorge Fernández que només era "un comentari"

Li buscaven una filla secreta a Artur Mas

Mas, el dia que va casar la seva filla

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, van tractars la falsa acusació de blanqueig a entocens alcalde de Barcelona, Xavier Trias, onze dies abans de publicar-la El Mundo, segons informa Público, que ha difós nous fragments la conversa al despatx del ministre.

De Alfonso trasllada al ministre que "al seu moment em va arribar un comentari de la filla secreta d'Artur Mas i això després va resultar que no era veritat" i explica que la remor tractava sobre "una filla secreta que si era aquí, a Madrid, i que cobrava 3.000 euros al mes que venien amb la subvenció que la Generalitat li donava.

"Era tant com dir: 'Artur Mas està pagant el sou de la seva filla, però no ho està pagant ell. Ho està pagant la Generalitat'. Després això no, no era veritat. Però també m'ho van dir, però jo m'ho callo i faig la meva fitxa...", conclou.

Daniel de Alfonso, d'altra banda, va reconèixer que no tenia "cap prova, cap, cap" contra l'alcalde de Barcelona, però va aventurar que "probablement" estaria implicat en el cas. "A mi m'ha arribat una informació, però no la tinc contrastada. T'ho dic, no t'ho anava a dir. Si és una cosa que jo no tinc clar, no la tinc clara, per tant... Però m'han dit que Xavier Trias té un compte a l'estranger amb al voltant de 12 milions d'euros. I un germà seu també", diu l'encara director de l'OAC.

Tot seguit, Jorge Fernández apunta al "germà" de Trias i De Alfonso diu "de 20 milions". "Tenia... Ho sé", afirma entocesn el ministre. El cap d'Antifrau admet que "no tinc cap dada que ho acrediti" i afegeix que "això és un comentari de cafè". "És que, ministre, com el que no sé si el que volen és destruir-me o no, m'arriba un comentari així i jo, o m'ho dónes per escrit o no investigo res", li trasllada.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#26 Rafecas, Vic , 27/06/2016 - 22:58

... I Convergencia ? Ni de conya.

#25 Oriol2, BCN, 25/06/2016 - 19:21

Ei, que En Xavier Rius ha dit trenta mil vegades que el President Mas no té embolics de faldilles, i si ho diu En Xavier Rius deu ser veritat. ;)

#24 PepetCabrejat, Bcn, 25/06/2016 - 11:05

Mas? Quin Mas?

#23 Carlos Gomez, Bcn, 24/06/2016 - 20:13

Era a Liechtenstein on havien de buscar i no eren filles.

#23.1 Zemog solrac, Bcn, 24/06/2016 - 21:44

Doncs no, a Madrid, a certs ministeris és on han de buscar

#22 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 24/06/2016 - 20:03

Aquesta corrupció dels espanyols és molt pitjor que l´econòmica. Aquesta és fatal, però em sembla molt més perillosa intoxicar l´opinió pública -d´altra banda molt manipulable-, dient falsedats i mentides sobre les persones honorables i impecables en llurs actuacions. Això és la marca Espanya.

#22.1 Saprissa , Sants , 25/06/2016 - 08:07

Tu ho has dit, som una societat molt manipulable a Catalunya també...