Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2010. 10:01h.

"Li estranya a algú que no ens prenguin seriosament?"

Rahola lamenta que "som més ximples, i ni nació, ni autonomia. Directament, pati de veïns"

"Li estranya a algú que no ens prenguin seriosament?"

Pilar Rahola

La periodista Pilar Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, considera que la polèmica pel lema de la manifestació constitueix un "espectacle patètic" i es pregunta "si el que molesta a Montilla és justament això, el sentit reivindicatiu del lema, què fa a la manifestació? Si no li molesta, per què discuteix el lema? ".

Rahola assenyala que "en l'intent de trobar un camí intermedi, el Molt Honorable Montilla s'ha perdut". "Però si Montilla està perdut, la resta no ajuda a trobar-lo, potser encantat del badada supí en què està sumit el president. Perquè, sincerament, costa entendre que els partits polítics que ens representen i que, teòricament, han de defensar els nostres drets, siguin incapaços de posar-se d'acord en una simple pancarta", lamenta.

"I aquests són els que han de donar una imatge d'unitat? Aquesta és la Catalunya unida, que confrontarà les hordes del Constitucional? ¡Patètic! Encara no hem ni començat a defensar i ja estem barallant-nos per qui portarà la medalla. ¡Però si no hem guanyat encara cap la batalla! Vist el vist, li pot estranyar a algú que no ens prenguin seriosament? Som més ximples, i ni nació, ni autonomia. Directament, pati de veïns", conclou.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Lynce, bcn, 13/07/2010 - 14:41

Había 56.000 en la mani, so manipulador. Que para que hubiera 1 millón, habría que contar a 17 personas por m2 ¿y donde estaban los otros 6 millones de habitantes de CAT?

#34 Claro, debió ir al baño, bcn, 13/07/2010 - 14:39

Claro, seguro que en el momento en que yo la buscaba Rahola fue al baño, debió de ser eso. Pero por qué será que ni en LV, ni en La Noria, ni en su bliog, dice Rahola que estuvió allí ¿o no será que no estuvió? o será como su comida con Montilla

#33 Esther, B., 12/07/2010 - 12:11

Había un millón en la mani, so tontín. ¿los vistes a todos?

#32 Pedro Buen Niño, bcn, 11/07/2010 - 13:13

Rahola, no te vi en la manifestación

#31 vaya fotos, tía, bcn, 09/07/2010 - 14:06

sigo piensando que las fotos se las hace su peor enemigo, sea un palestino o un cooperante o un funcionario de Saura. Si parece que estás a punto de eructar