Política · 7 de Març de 2017. 15:25h.

"Li hauria de preguntar al senyor Montull què entén per divertiment"

El Govern està "absolutament tranquil" amb el judici del cas Palau

"Li hauria de preguntar al senyor Montull què entén per divertiment"

Neus Munté

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha assegurat que el Govern "està absolutament tranquil" amb el judici del cas Palau, que "no té res a veure amb aquest Govern". "No ens fa patir la cohesió interna perquè estem parlant de situacions molt allunyades en el temps", ha remarcat.

Munté ha assegurat que "no conec absolutament de res" a Jordi Montull, quan va dir que aquesta setmana "ens divertiríem". "Cap judici és un divertiment per a ningú", ha sentenciat.

"Li hauria de preguntar al senyor Montull què entén per divertiment perquè jo desconec quin és el seu concepte de divertiment i el de moltes altres coses", ha afegit.

La portaveu del Govern ha dit que tenen "molt d'interès que es puguin aclarir tots els extrems que formen part des de fa anys de la instrucció de la causa i de titulars de notícies de tots tipus".

Finalment, ha exposat que "aquest és un judici del qual podrem parlar a partir de la sentència que finalment es dicti i no a partir de determinades declaracions, contradeclaracions o sospites".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 luis, barcelona, 08/03/2017 - 15:56

lo mes divertit......
.....i no a partir de determinades declaracions, contradeclaracions o sospites".

#5 Pepet, Sabadell, 08/03/2017 - 13:15

Neus, Ja tens clar el que volia dir "divertiment", després de les declaracions d'en MIllet; no cal pas ser gaire intel.ligent, per entendre-ho.

#4 cata....quee, Montcada i Reixac, 08/03/2017 - 08:38

El estilo...y "la cara triste"dando la cara....se cambian de nombre...¡¡¡¡y ya estááá todo arreglado¡¡¡

#3 Pepón, Bcn (España), 07/03/2017 - 17:32

Menuda cara más dura... la vida del Pdocat va a ser tan efímera como la de cualquier ventosidad. Han hecho grandes negocios con la sanidad pública y la han dejado en una situación insostenible.

#2 botifler1914, Sinitaca, 07/03/2017 - 17:04

Cap judici és un divertiment per a ningú
Hay también mientes Neus, algunos ya empezamos a reir al ver los juicios ultimos y presentes. Los que han de venir ya serán el Nirvana.